Διαλέξτε ένα Μάνταλα και ανακαλύψτε το κρυφό του μήνυμα

Διαλέξτε ένα Μάνταλα και ανακαλύψτε το κρυφό του μήνυμα Τα Μάνταλα έχουν πολλά βαθιά μυστήρια στα περίπλοκα μοτίβα τους και αντιπροσωπεύουν το σύμπαν.

Το καθένα έχει το δικό του κρυφό μήνυμα.

Διαλέξτε το Μάνταλα που σας ελκύει περισσότερο και ανακαλύψτε το κρυφό μήνυμα που υπάρχει μέσα στα Βουδιστικά και Ινδουιστικά Σύμβολα του μεταφυσικού κόσμου.Μάνταλα #1: Φιλόδοξος και ενάρετος

Αν διαλέξατε αυτό το Μάνταλα σημαίνει ότι είστε κάποιος που πάντα προσπαθεί να κάνει το σωστό, ενώ αποκτάτε ότι χρειάζεστε από κάθε κατάσταση.

Έχετε το συνήθειο να τα δίνετε όλα όταν ολοκληρώνετε ένα έργο ή όταν κάνετε κάτι διασκεδαστικό για έναν αγαπημένο σας.

Σπανίως νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν ή ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται τη σκληρή δουλειά σας.

Κατευθύνετε από μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και είστε πάντα αυτός που είναι πρόθυμος να ρισκάρει.

Μάνταλα #2 : Ειλικρινής και Ενδιαφέρων

Η επιλογή αυτού του Μάνταλα σημαίνει ότι είστε κάποιος που πάντα είναι ειλικρινής, ανεξάρτητα από τον πόνο που προκαλεί αυτό.

Αναγνωρίζετε την αξία του πάντα να λέτε την αλήθεια και φημίζεστε για την ειλικρινή σας γνώμη σχετικά με όλα τα πράγματα της ζωής.

Εξαιτίας της ειλικρίνειας σας μπορείτε να διαμορφώσετε αληθινές και μακροχρόνιες σχέσεις με αυτούς που ζητούν την συμβουλή σας.

Είστε επίσης αυθεντικά ενδιαφέρων άτομο: έχετε πάντα τις καλύτερες ιστορίες από τη ζωή σας και έχετε το ταλέντο να κάνετε τους άλλους να γελούν.

Μάνταλα #3 Σκεπτικός και Επιμελής

Η επιλογή αυτού του Μάνταλα σημαίνει ότι είστε κάποιος που πάντα σκέφτεται τους άλλους και δίνει προσοχή στις ανάγκες των γύρω του.

Είστε πάντοτε πρόθυμοι να διευρύνετε το μυαλό σας και να αποκτήσετε καινούργιες δεξιότητες.

Πάντα ελέγχετε όλες τις καταστάσεις και είστε ο πρώτος που θα μάθει κάτι. Οι άνθρωποι σας αναζητούν για πληροφορίες και καθοδήγηση.

Αν και τα πάτε καλά σχεδόν με όλους, έχετε την ξεχωριστή ικανότητα να εμπλέκεστε σε ενεργές και στοχαστικές διαμάχες με όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσάς.

Μάνταλα #4: Ευφυής και Δημιουργικός

Αν επιλέξατε αυτό το Μάνταλα σημαίνει ότι είστε γνωστός για την μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητα σας και κάνετε εντύπωση σε όποιον σας γνωρίζει.

Είστε γνωστοί για την ευφυΐα σας, πάντα έχετε τον δικό σας τρόπο και μπορείτε να πείτε τη σωστή ιστορία για να αποφύγετε κάποια υποχρέωση. Έχετε φαντασία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να δημιουργήσετε έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν ακριβώς τη ζωή σας.

Μάνταλα #5: Δυναμικός και θαρραλέος

Η επιλογή αυτού του Μάνταλα σημαίνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ξέρετε ακριβώς πώς να πάρετε αυτά που χρειάζεστε για τη ζωή σας.

Είστε επίσης γενναίοι και ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το θάρρος σας για να αναπτυχθείτε.

Είστε ανεξάρτητοι και ξέρετε τι θέλετε. Αν δεν έχετε κάτι, το αποκτάτε.

Ξέρετε με ακρίβεια πώς να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας και γνωρίζετε ότι το θάρρος και η διαβεβαίωση θα σας αποφέρουν ότι επιθυμείτε.

Μάνταλα #6: Ευγενικός και Ευαίσθητος

Η επιλογή αυτού του Μάνταλα σημαίνει ότι είστε αρκετά ευαίσθητοι για να καταλάβετε τα συναισθήματα των άλλων αλλά και ευγενικοί ώστε να απαντήσετε με τον σωστό τρόπο.

Λόγω αυτών των ικανοτήτων τα πάτε καλά στις κοινωνικές ομάδες και έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων οι οποίοι πάντα σας αναζητούν μόλις τα πράγματα δυσκολεύουν.

Οι άνθρωποι πάντα ζητούν την συμβουλή σας επειδή ξέρετε πάντα ακριβώς τι να πείτε.

Παρόλα αυτά μην χαραμίσετε την καλοσύνη σας σε κάποιον που δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Πάντα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και τους άλλους.
Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...