ΤΕΣΤ | Αυτό που βλέπετε ΠΡΩΤΟ στην εικόνα σας αποκαλύπτει...

ΤΕΣΤ | Αυτό που βλέπετε ΠΡΩΤΟ στην εικόνα σας αποκαλύπτει... Όλοι έχουν κρυμμένες πτυχές της υποσυνείδητης προσωπικότητάς τους και μπορούν να αποκαλυφθούν εάν κάνετε αυτό το γρήγορο τεστ εικόνων …

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το τί έχει να πει για σας το υποσυνείδητό σας; Δεν είναι πάντα εύκολο να επιθεωρήσετε το περιεχόμενο του υποσυνείδητου χωρίς βοήθεια. Αυτή η φωτογραφία έχει πολλά στοιχεία και αυτό που παρατηρείτε πρώτο λέει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Ο εγκέφαλός σας επιλέγει το σημείο που θα επικεντρωθεί, ανάλογα με το πώς λειτουργεί το υποσυνείδητό σας. Το πράγμα που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αυτή, θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την υποσυνείδητη προσωπικότητά σας. Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα και μπορείτε να μάθετε κάτι για τον εαυτό σας που δεν γνωρίζατε ποτέ πριν.

Αν είδατε πρώτα το περίγραμμα του προσώπου…Είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι και έχετε την τάση να προσπαθείτε να δείχνετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό στους άλλους. Πιστεύετε στις πρώτες εντυπώσεις και σας αρέσει να δέχεστε πάντα θετικά σχόλια. Μερικές φορές μπορεί να είστε λίγο τελειομανείς, αλλά στο μυαλό σας αξίζει τον κόπο επειδή η εικόνα σας είναι ανεκτίμητη.

Πιστεύετε ότι υπάρχουν λίγα πράγματα στον κόσμο που μπορείτε να ελέγξετε, αλλά ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι εξαρτάται πλήρως από εσάς – έτσι κάνετε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσετε μια καλή εμφάνιση.

Σας αρέσει να προβάλλετε μια εικόνα εμπιστοσύνης και σταθερότητας – που είναι εύκολο να το κάνετε με την ιδιαίτερη προσοχή σας στη λεπτομέρεια. Παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από τον έλεγχο της αντίληψης των άλλων ανθρώπων για σας.

Αν είδατε πρώτα το δέντρο…Το πρώτο στοιχείο που είδατε στην εικόνα αντιπροσωπεύει έναν εγκέφαλο και αυτό λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Είστε πνευματώδεις, σκεπτόμενοι και αναλυτικοί. Επιλύετε με ευκολία τα προβλήματα που προκύπτουν και οι άνθρωποι έρχονται σε σας για συμβουλές όταν βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση.

Παρόλο που είστε πολύ καλά ενημερωμένοι και μορφωμένοι, είστε πάντα ανοιχτοί στη μάθηση. Μερικές φορές σας αρέσει να γίνεστε σφουγγάρι και να απορροφάτε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις. Πιστεύετε ότι υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο και συναρπαστικό για να μάθετε και αρπάζετε πάντα τις ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όταν αυτές σας παρουσιάζονται.

Η γνώση είναι το πράγμα που εκτιμάτε περισσότερο και η ικανοποίησή σας προέρχεται από τη δική σας μόρφωση και διανοητική πρόοδο.

Αν είδατε πρώτα τα πουλιά…Είστε κάπως απόμακροι – ποτέ δεν θέλετε να εμπλέκεστε πάρα πολύ με άλλους ανθρώπους. Ακριβώς όπως τα πουλιά, παραμένετε στον περίγυρο παρακολουθώντας με άνεση από απόσταση ασφαλείας. Δεν συμπαθείτε τα πλήθη και αν καταλήξετε με πολύ κόσμο, κάνετε ό,τι μπορείτε για να δώσετε στον εαυτό σας λίγο επιπλέον χώρο.

Απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, αλλά δεν είστε αντικοινωνικοί. Απολαμβάνετε μικρές και οικείες παρέες φίλων περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Δεν σας αρέσει να παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά και απολαμβάνετε να αυτοσαρκάζεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αγαπάτε πραγματικά να ταξιδεύετε και να δοκιμάζετε νέα πράγματα.

Έχετε περιπετειώδες πνεύμα και ποτέ δεν έχετε εγκλωβιστεί στο περιβάλλον σας. Ακριβώς όπως τα πουλιά, σας αρέσει να αισθάνεστε ότι έχετε την ελευθερία να πάτε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva
Truelife.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...