Αυτό που βλέπετε ΠΡΩΤΟ στην εικόνα, αποκαλύπτει ένα σημαντικό...

Αυτό που βλέπετε ΠΡΩΤΟ στην εικόνα, αποκαλύπτει ένα σημαντικό... Θέλατε ποτέ να μάθετε περισσότερα για την προσωπικότητά σας; Με μια γρήγορη ματιά σε αυτή την εικόνα μπορείτε να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας που ίσως δεν θα γνωρίζατε αλλιώς. Όλοι έχουν κρυμμένα χαρακτηριστικά, βαθιά στο υποσυνείδητό τους.

Το κλειδί στο κουίζ της εικόνας είναι να σταθείτε στο πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κρύβονται σε αυτήν την εικόνα, αλλά αυτό που βλέπετε με την πρώτη ματιά, είναι ένα μήνυμα από το υποσυνείδητό σας για το τί συμβαίνει στο μυαλό σας και κατ ‘επέκταση την προσωπικότητά σας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εικόνα – ποιό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε;Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν το φεγγάρι…

Είστε ευφάνταστοι και άνθρωποι με καλλιτεχνική φύση. Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και να φωτίζετε κάθε δωμάτιο στο οποίο μπαίνετε. Οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται ανυψωμένοι από την ενέργεια και την καλοσύνη σας.

Μερικές φορές βρίσκεστε με το κεφάλι στα σύννεφα επειδή η φαντασία σας μπορεί να καλπάζει. Έχετε όνειρα και φιλοδοξίες και κάνετε σχέδια να κατακτήσετε την κορυφή.

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν ο άνθρωπος που στέκεται στον λόφο…

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Είστε εξαιρετικά αξιόπιστοι επειδή δεν θέλετε να απογοητεύετε τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται.

Μερικές φορές αυτό ίσως σας κάνει λίγο αυστηρούς με τον εαυτό σας, χωρίς να μπορείτε να αφεθείτε έστω και για λίγο χαλαροί. Άλλες φορές, κάνετε το λάθος να αξιολογείτε τους άλλους ανθρώπους σύμφωνα με τα δικά σας προσωπικά πρότυπα, αλλά κανείς δεν μπορεί ποτέ να ανταποκριθεί σε αυτές τις υψηλές προσδοκίες.

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν το προφίλ του προσώπου της γυναίκας…

Απολαμβάνετε τη μοναξιά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την αναλυτική και στοχαστική πλευρά σας. Δεν απορρίπτετε την παρέα των άλλων, αλλά βρίσκετε μια ορισμένη ηρεμία όταν είστε μόνοι και σε θέση να ονειρευτείτε και να παγιδευτείτε στις πολύπλοκες σκέψεις σας. Έχετε μεγάλα όνειρα και ανακαλύπτετε τη δημιουργική σας πλευρά όταν είστε μόνοι με τις σκέψεις σας.

Ο συνεχής προβληματισμός και οι πνευματικές αναζητήσεις σας κάνουν να έχετε πολύ καλύτερο ένστικτο από τους περισσότερους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των διαρκών σκέψεών σας είναι ότι όταν προκύψει μια κατάσταση, γνωρίζετε ακριβώς πώς θέλετε να αντιδράσετε, επειδή έχετε ήδη σκεφτεί τι θα μπορούσατε να κάνετε καθώς ονειροπολούσατε τις προηγούμενες μέρες.
Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva
Πηγή: Truelife.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...