Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει...

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει... Ο κάθε άνθρωπος βιώνει τον κόσμο πολύ διαφορετικά. Παρατηρούμε πράγματα που οι άλλοι δεν προσέχουν και χτίζουμε μια πραγματικότητα βασισμένη στην αντίληψή μας.

Η προσωπικότητά μας βασίζεται στην αντίληψή μας και αντίστροφα, αφού και τα δυο συνδέονται στενά.

Υπάρχουν πολλά τεστ που μπορούν να προσδιορίσουν το χαρακτήρα μας και ένα από αυτά είναι το παρακάτω.

Το πρώτο πράγματα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητά σας.


Πεταλούδα- Δημιουργικότητα και αισιοδοξία


Εάν το πρώτο που παρατηρείτε είναι η πεταλούδα τότε είστε δημιουργικοί και με τεράστια φαντασία. Βλέπετε επίσης τη θετική πλευρά των πραγμάτων και είστε πάντα πρόθυμοι να στηρίξετε τους ανθρώπους που νιώθουν στεναχωρημένοι. Ακόμα και εάν μερικές φορές μπορεί να νιώθετε κατάθλιψη, βαθιά μέσα σας νιώθετε αισιόδοξοι.

Πρόσωπο - Εσωστρέφεια και ευφυΐα


Είστε πολύ έξυπνοι άνθρωποι και πάντα εξετάζετε τις λεπτομέρειες για να βρείτε τι δεν λειτουργεί σωστά και πώς να κάνετε κάτι καλύτερο. Βρίσκετε πάντα τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους τρόπους και πολλοί μπορεί να σας θεωρήσουν τελειομανείς.

Λουλούδι - Ελεύθερο πνεύμα


Εάν το πρώτο που βλέπετε είναι το λουλούδι είστε ένας άνθρωπος που αγαπά να ονειρεύεται. Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε σε ένα μέρος, σε μια σχέση ή σε κάτι που περιορίζει την ελευθερία σας. Αγαπάτε τις περιπέτειες και θέλετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα.

Σώμα – Κοινωνικότητα


Αγαπάτε να είστε στο επίκεντρο και να έχετε ανθρώπους γύρω σας. Είστε κοινωνικοί και ανταλλάσετε εμπειρίες και ιδέες με τους φίλους σας. Επίσης είστε εξαιρετικά ρομαντικοί και απολαμβάνετε την παρέα των ανθρώπων όπως και εκείνοι απολαμβάνουν να κάνουν παρέα μαζί σας.
Πηγή: jenny.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...