Ο μεγαλύτερος φόβος κάθε ζωδίου

Ο μεγαλύτερος φόβος κάθε ζωδίου Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κρατά τα ζώδια ξύπνια την νύχτα, τι τα φοβίζει και τα τρομάζει περισσότερο;

Κάποια φοβούνται την αλλαγή. Άλλα το να χάσουν την ελευθερία τους. Βασικά κάθε ζώδιο έχει κάτι που πραγματικά το τρομάζει όταν το σκέφτεται.

Εδώ είναι κάποια από αυτά που τα ζώδια φοβούνται όσο τίποτα άλλο!

Ο Κριός ότι θα ξεχαστεί ή ότι θα μείνει απαρατήρητος



Ο Κριός θέλει να έχει μεγάλο αντίκτυπο και ως αποτέλεσμα ένας από τους μεγαλύτερους εσωτερικούς φόβους του είναι απλώς να αποτύχει να σημαδέψει τον κόσμο στον οποίο οραματίζεται τον εαυτό του. Έχει μια ισχυρή επιθυμία να αφήσει μια κληρονομιά και η ιδέα ότι τα κατορθώματα και οι επιτυχίες του μια μέρα θα ξεχαστούν είναι αυτό που τον κρατά ξύπνιο την νύχτα.

Ο Ταύρος την απροσδόκητη αλλαγή



Η προσωπικότητα του Ταύρου επιθυμεί την σταθερότητα, την οργάνωση και την δομή στην ζωή του και ως αποτέλεσμα συχνά φοβάται κάθε μεγάλη ή αποδιοργανωτική αλλαγή που ίσως εμφανιστεί. Δημιουργεί μια συνήθεια, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο και έτσι είναι κάτι για το οποίο ανησυχεί πολύ.

Ο Δίδυμος να χάσει την ελευθερία του ή να υποκύψει στην ρουτίνα



Η προσωπικότητα του Διδύμου είναι ανήσυχη και είναι ανεξάρτητο πλάσμα που του αρέσει να είναι συνεχώς εν κινήσει και να βιώνει καινούργια πράγματα. Ως αποτέλεσμα συχνά φοβάται πολύ το να παγιδευτεί και να χάσει την ελευθερία του. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το να πέσει σε μια βαρετή και μονότονη ρουτίνα.

Ο Καρκίνος την απόρριψη και πως οι άλλοι δεν τον συμπαθούν



Ο Καρκίνος φημίζεται για την ευαίσθητη ψυχή του και λόγω αυτού μπορεί να δεχθεί αρνητική κριτική ή απόρριψη. Έτσι μπορεί να βρει τον εαυτό του να φυλάσσεται από τον φόβο πως οι άλλοι δεν τον συμπαθούν ή ότι θα τον κρίνουν.

Ο Λέων ότι θα ξεχαστεί ή θα αγνοηθεί



Ο Λέων δεν αντέχει το να αγνοείται και μισεί να νιώθει αόρατος. Ο χειρότερος φόβος του είναι πως θα απομακρυνθεί ή θα ξεχαστεί από τους ανθρώπους που αγαπά και θα εξαφανιστεί από την ζωή τους εντελώς.

Ο Παρθένος ότι δεν θα μπορεί να ζήσει με τις υψηλές προσδοκίες του



Ο Παρθένος είναι τελειομανής και ως αποτέλεσμα μπορεί να έχει πολύ υψηλές ακόμα και μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τον εαυτό του και αγχώνεται πως δεν θα ζήσει με αυτά τα πρότυπα. Κάποιες φορές δεν θα πρέπει να είναι τόσο σκληρός με τον εαυτό του επειδή όλο αυτό το άγχος δεν του κάνει καλό.

Ο Ζυγός ότι θα πάρει λάθος αποφάσεις



Ο Ζυγός είναι λογικό και αναλυτικό ον που σκέφτεται προσεκτικά πριν πάρει σοβαρές αποφάσεις. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι πως μια μέρα θα κάνει λάθος υπολογισμό και θα πάρει την λάθος στροφή στην πορεία που θα χαλάσει όλα για όσα έχει δουλέψει σκληρά.

Ο Σκορπιός ότι θα προδοθεί



Ο Σκορπιός παίρνει την προδοσία πολύ προσεκτικά και ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ότι θα προδοθεί από κάποιον κοντινό του. Δυσκολεύεται πολύ να ξανά-εμπιστευτεί κάποιον και μόλις η εμπιστοσύνη του προδοθεί δεν είναι ο τύπος που «συγχωρεί και ξεχνά» εύκολα.

Ο Τοξότης ότι θα χάσει την ελευθερία του



Ο Τοξότης υπερηφανεύεται για την ανεξαρτησία του και χρειάζεται να μπορεί να δρα ελεύθερος ώστε να είναι χαρούμενος. Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι θα παγιδευτεί σε ένα τρόπο ζωής όπου δε θα ελέγχει την ζωή του και συχνά θα κάνει τα πάντα για να το αποφύγει αυτό.

Ο Αιγόκερως την αποτυχία και πως δεν θα πετύχει τα όνειρα του



Η προσωπικότητα του Αιγόκερου είναι αυτή που συνεχώς αγωνίζεται για την επιτυχία και έχει μεγάλες προσδοκίες γι αυτά που θέλει να κάνει και να πετύχει στην ζωή του. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι πως θα αποτύχει να έχει αντίκτυπο στον κόσμο που ελπίζει ότι θα δημιουργήσει.

Ο Υδροχόος ότι θα χάσει την προσωπικότητα του ή ότι θα πρέπει να συμβιβάσει τον χαρακτήρα του



Στον Υδροχόος αρέσει να κάνει τα πράγματα με ένα δικό του τρόπο και φοβάται πως μια μέρα θα πρέπει να συμβιβάσει τις αξίες του ή να προσαρμοστεί στην κοινωνία με ένα τρόπο που δε θέλει. Εκτιμά την ανεξαρτησία και δεν ανέχεται όταν οι άλλοι προσπαθούν να του επιβάλλουν τις αξίες και τους κανόνες τους.

Ο Ιχθύς την απόρριψη και την μοναξιά



Ο Ιχθύς έχει πολλή αγάπη να δώσει και όταν προσπαθεί να δεσμευτεί σε μια σχέση θα το κάνει με όλη του την καρδιά. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ωστόσο είναι ότι δεν θα να βρει κάποιον που να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλη αυτή την αγάπη. Κάποιες φορές υποφέρει από το πώς η χαμηλή αυτοεκτίμηση τον οδηγεί στο να αμφισβητήσει τις πιθανότητες του να βρει το τέλειο ταίρι.
Μετάφραση: awakengr.com via zodiacfire.com
Main image source

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...