Σημάδια τηλεπαθητικής σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων

Σημάδια τηλεπαθητικής σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων Νιώθετε μια ανεξήγητη ψυχική σύνδεση με κάποιον ακόμα και όταν απουσιάζει; Νιώθετε πως μπορείτε να του μιλήσετε χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη;

Όταν δύο άτομα μοιράζονται μια βαθιά τηλεπαθητική σύνδεση, μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον ακόμα και αν ωκεανοί τους χωρίζουν.

Μπορούν να νιώσουν την παρουσία του άλλου παντού και κάθε στιγμή. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι αριστούργημα που έχει την ικανότητα να πετύχει θαύματα.

Ένα από τα θαύματα του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι η τηλεπάθεια. Η τηλεπάθεια αψηφά τις έννοιες του χώρου και του χρόνου και κάνει δυνατή την ανθρώπινη επαφή χωρίς την ανάγκη λεκτικής αντιπαράθεσης.

Αν μοιράζεστε μια τέτοια σύνδεση με κάποιον, σίγουρα έχετε αυτά τα σημάδια.

Αμέσως λαμβάνετε δονήσεις όταν του μιλάτε. Δεν χρειάζεται να εκφράσει τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για να αποκαλύψει τι αισθάνεται για εσάς. Απλώς ξέρετε τι νιώθει ακόμα και αν δεν το δείχνει.

Όταν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, σας λέει ψέματα, απλώς το ξέρετε. Ακόμα και αν προσπαθήσει πολύ να κρύψει την αλήθεια, οι σκέψεις του θα τον προδώσουν και θα αποκαλύψουν ολοκληρωτικά την ανειλικρίνεια του.

Αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον, μπορείτε να «μπείτε» στις σκέψεις του, χωρίς καν να το καταλάβει.

Ακόμα και αν βρίσκεται στην δουλειά του, μπορείτε να τον κάνετε να σας σκεφτεί, απλώς αν τον σκεφτείτε με αγάπη. Μπορείτε επίσης να τον διεγείρετε σεξουαλικά με τις τηλεπαθητικές δυνάμεις. Μπορεί, αντιστρόφως να κάνει το ίδιο και σε εσάς.

Αν ένας αγαπημένος σας βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορείτε αμέσως να νιώσετε ένα τρομακτικό συναίσθημα να προέρχεται από το μυαλό σας.

Μπορούμε να αισθανθούμε την ταλαιπωρία και τον πόνο ενός αγαπημένου μας ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε.

Η σιωπή γίνεται δυνατή και βαριά όταν βρίσκεστε μαζί του. Όταν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, νιώθετε πως η σιωπή είναι γεμάτη από αγάπη και στοργή.

Κάποιες φορές αυτή η σιωπή είναι τόσο αφόρητη που σας κάνει να ορμήσετε στον άλλον γεμίζοντας τον φιλιά και κατακλύζοντας τον με την αγάπη σας.

Παρομοίως, όταν έχετε μια σύγκρουση με κάποιον αγαπημένο σας, αυτή η σιωπή μπορεί να εμφανιστεί βαριά και αφόρητη. Προκαλεί ανησυχία και διαταράσσει την ψυχική σας γαλήνη. Αυτή η αναταραχή επιμένει μέχρι να συμφιλιωθείτε.

Έχετε ένα αίσθημα ασφάλειας όταν βρίσκεστε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ακόμα και όταν είστε σε δύσκολη θέση ή βρίσκεστε σε κίνδυνο, έχετε αυτό το αίσθημα ασφάλειας μαζί του.

Αυτό το αίσθημα μπορεί να αποδοθεί στην τηλεπάθεια. Σας περικλείει στην αύρα του αγαπημένου σας και σας προστατεύει από επικείμενους κινδύνους και προβλήματα.

Η τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαύμα. Αν ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο, τότε φανταστείτε τι θα μπορούσε να πετύχει αν οι άνθρωποι αν συνειδητοποιούσαν τις δυνάμεις του και αξιοποιούσαν τις ψυχικές τους ικανότητες για το ευρύτερο καλό.

Ένα κύμα αγάπης και συμπόνιας θα περιέβαλε ολόκληρη την υδρόγειο.
Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...