Το πλήρωμα του χρόνου... Έφτασε...


    Ετούτη την Εποχή χρειάζεται να Ενωθούμε όσο Ποτέ άλλοτε, Όλοι μαζί, για να Στηρίξουμε το Συλλογικό αλλά και το Ατομικό μας Έργο και Αποστολή που έχουμε έρθει να Επιτελέσουμε. Είναι Σημαντικό να γίνει Αντιληπτή η νέα Οπτική με την οποία χρειάζεται να Εργαζόμαστε από εδώ και στο εξής. Για να συμβούν οι Αλλαγές είναι Απαραίτητη η Εργασία μας με άλλους Ανθρώπους και Ομάδες.
                            Οι Ενωμένες Προσπάθειες Πάντοτε φέρνουν Θετικά και Γρήγορα Αποτελέσματα. Όσο εργαζόμαστε από Κοινού για ένα Κοινό Στόχο, με Συγκέντρωση, Αφοσίωση και Χαρά μπορούμε να Αλλάξουμε την Κατάσταση η οποία επικρατεί.




      Η Εποχή της Υπευθυνότητας έφτασε. Η Πνευματική Ιεραρχία καλεί μπροστά όλους τους Ανθρώπους που είναι Πρόθυμοι να Εργαστούν και να προσφέρουν Υπηρεσία για τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα. Η Πνευματική Ιεραρχία και ο πλανήτης μας Χρειάζεται πλέονανθρώπους που ''Αντιλαμβάνονται'' το πόσο Σημαντικό είναι να Κατέχουν την ''Κυριαρχία του Εαυτού τους'' και να κάνουν Πράξη και να Εκδηλώνουν την Αποστολή τους με Υπευθυνότητα.
        Αγαπημένοι, πόσες Ευεργεσίες έχουμε Δεχτεί στη ζωή μας; Πόσα θαύματα και δώρα έχουμε λάβει από το Πνεύμα; Η Ανταπόδοση για κάθε Ευχαριστώ για όλες τις Ευλογίες στη Ζωή μας μπορεί να γίνει έμπρακτα στην Καθημερινότητα μας. Έχουμε Ξεχάσει ότι βρισκόμαστε πάνω σε ένα Ζωντανό πλανήτη ο οποίος μας Φιλοξενεί. Έχουμε Καλεστεί εδώ για να φέρουμε την Αγάπη σε αυτόν τον Πλανήτη. Να φέρουμε περισσότερο Φως, να δείξουμε ένα νέο Παράδειγμα. Να γειώσουμε τον Πνευματικό Φωτεινό μας εαυτό επί της Γης.



                             Οι Αναταραχές που βλέπουμε στον Πλανήτη, στην Κοινωνία και στον Κόσμο όπου ζούμε οφείλεται στην Μαζική Κάθαρση η οποία Λαμβάνει χώρα. Αφαιρούνται τα παλιά Πρότυπα, Ατζέντες, Προκαταλήψεις και Πεποιθήσεις. Καθαρίζεται το έδαφος και προετοιμάζεται για το Νέο μας Εαυτό. Από την οπτική της Ψυχής μας αυτή είναι μια Χαρούμενη Διαδικασία γιατί Τώρα.. έρχεται ακόμα πιο Κοντά σε εμάς, να γίνει ένα με εμάς και να Κοινωνήσει μαζί μας.

                           Το Μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να Ευθυγραμμιστούμε ακόμα πιο Πολύ. Είμαστε Υπεύθυνοι της Πραγματικότητας της οποίας Ζούμε. Είμαστε αυτοί που την Δημιουργούν. Η Δημιουργία λοιπόν Συνδέεται Άμεσα με την Αγάπη, τη Δύναμη και τη Σοφία.Έχούμε πάρει πολλά Μαθήματα μέσα από Εκατοντάδες Ενσαρκώσεις και πλέον Γνωρίζουμε. Ήρθε η ώρα να κάνουμε Πράξη αυτά που έχουμε Μάθει.

         

                          Πραγματικά, Δεν Υπάρχει κάτι που να μας Χωρίζει. Όλοι θέλουμε ένα κόσμο Καλύτερο, πιο Χαρούμενο, Ασφαλή, ένα Υγιές Περιβάλλον για να ζούμε, Κατανόηση, Υποστήριξη. Αυτό δεν είναι που θέλουμε και επιθυμούμε;;; Τι Προτεραιότητες βάζουμε στη ζωή μας; Τι κάνουμε για να Βοηθήσουμε στην Άνοδο του Εαυτού μας και των Συνανθρώπων μας;; Κατανοούμε ότι πολλές φορές όλα αυτά φέρνουν Πόνο και Δυσκολίες......

                          Αυτό Συμβαίνει γιατί κάποια Κομμάτια μας εξακολουθούν να Κρατιούνται από Παγιωμένους Τρόπους Σκέψης και Αντίδρασης. Αρκετοί Άνθρωποι Φοβούνται να κάνουν Αλλαγές στη ζωή τους και στον Εαυτό τους γιατί δεν γνωρίζουν πως θα είναι μετά. Τι μπορεί να Συμβεί, αν θα Αρέσει στο Κοινωνικό τους Περιβάλλον η Αλλαγή τους αυτή, πως θα νιώθουν και πως θα Σκέφτονται. Μερικοί Φοβούνται ότι αν αλλάξουν θα Χάσουν τον Εαυτό τους ή την Ταυτότητά τους. Ότι δεν θα είναι πια οι ίδιοι και ότι ίσως να χαθούν στο πλήθος ή να Μείνουν Μόνοι.
προσπαθείστε, αλλάξτε, μετουσιωθείτε...
  


  
  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...