Καλλιτέχνης ζωγραφίζει συναισθήματα που όλοι έχουμε νιώσει αλλά...

Καλλιτέχνης ζωγραφίζει συναισθήματα που όλοι έχουμε νιώσει αλλά... Πολύ λίγα είναι γνωστά για τον καλλιτέχνη από την Ιαπωνία που αποκαλεί τον εαυτό του avogado6.

Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε για αυτόν τον καλλιτέχνη είναι ότι του αρέσει πολύ η χημεία και ότι η φωτογραφία προφίλ του είναι ένα πορτρέτο του Ιταλού επιστήμονα Αμεντέο Αβογκάντρο.

Φυσικά, τα έργα του δεν έχουν καμία σχέση με τις βαρετές και δυσνόητες χημικές ενώσεις.

Τα έργα του αποτελούνται από έντονες και ζωντανές εικόνες που απεικονίζουν τα ανθρώπινα συναισθήματα με ένα πολύ κατανοητό τρόπο.

Πολλά από τα συναισθήματα που περιγράφει είναι δύσκολο να εκφραστούν με λέξεις και αυτό ακριβώς κάνει τα έργα του ξεχωριστά και μοναδικά.

Δείτε παρακάτω 20 από τα πιο εντυπωσιακά έργα του καλλιτέχνη.


Όταν προσπαθείς να διατηρήσεις κάτι που πρέπει να μείνει στο παρελθόν Όταν τα φτερά σου δεν μπορούν να σε κουβαλάνε άλλοΣιωπήΜερικές φορές θέλεις απλά να απλωθείς σαν βούτυρο στο κρεβάτιΕξαντλημένοςΕπανεφευρίσκοντας τον εαυτό μαςΟ χρόνος είναι αμείλικτοςΕίμαι μια χαρά!Ανυπόφορα εύθραυστοιΌταν δεν έχουμε άλλη ενέργειαΌταν έχουμε κολλήσειΌταν κλειδώνουμε την καρδιά μαςΧρόνοςΤόσες πολλές λέξειςΑπάθειαΤο τραύμα μου και εγώΌταν συναντιόνται οι ματιέςΌταν νιώθουμε ότι η δουλειά ρουφάει όλη μας την ενέργειαΝιώθουμε ευτυχισμένοι και πετυχημένοι μόνο στο διαδίκτυοΚενό στην εκπαίδευση
Πηγή: tilestwra.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στάσου στα πόδια σου. Αγωνίσου. Μη μιζεριάζεις.

4 τρόποι να καταπολεμήσετε τις κρίσεις πανικού μια για πάντα

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...