Το σύμβολο που θα επιλέξετε θα σας δώσει ένα σαφές μήνυμα για το...

Το σύμβολο που θα επιλέξετε θα σας δώσει ένα σαφές μήνυμα για το... Είναι ένα απλό κουίζ που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και υποτίθεται ότι αποκαλύπτει αρκετά για την προσωπικότητα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε το μέλλον.

Είτε πιστεύετε είτε όχι στα μέντιουμ, στους ωροσκόπους ή ακόμα και στις προβλέψεις του Νοστράδαμου για το μέλλον, θεωρούμε πως αυτό το διασκεδαστικό τεστ είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αποκαλυφθούν περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα σας.

Απλώς κοιτάξτε τα παραπάνω 9 σύμβολα. Θέστε την πρόθεση σας και διαλέξτε αυτό που νομίζετε ότι ξεχωρίζει. Διαλέξτε με το πρώτο ένστικτο σας. Δείτε ποιο είναι το μήνυμα του:



 
 

Αν διαλέξατε το 1ο :


Είναι καιρός να τα αφήσετε όλα και να εμπιστευτείτε το Σύμπαν. Αντί να προσπαθείτε να πολεμήσετε αυτό που υπάρχει, απλώς ηρεμήσετε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάει με τον ρυθμό και το ρεύμα της ζωής. Καλείστε να σταματήσετε να πιέζετε τον δρόμο σας και να αποδεχθείτε την παρούσα στιγμή και αυτό που είναι. Το επόμενο βήμα θα σας αποκαλυφθεί όταν θα είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην αληθινή πρόθεση σας. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές αποφάσεις, διαλογιστείτε και επιτρέψτε στην ηρεμία να σας καθοδηγήσει.

Αν διαλέξατε το 2ο :


Τα όρια δεν είναι κάτι κακό αν έχουν κατασκευαστεί συνειδητά και με καθοδηγούμενη πρόθεση. Είναι καιρός να βάλετε αυτά τα όρια στην θέση τους επειδή ένα μέρος σας είναι διεσπαρμένο! Με το να έχετε σαφή όρια δίνετε στη ζωή σας δομή και καθοδήγηση, όπου σε ακριβώς αυτά πρέπει να συγκεντρωθείτε τώρα. Πρέπει να εστιάσετε στο να αναλάβετε την ευθύνη γι αυτά που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σας και να σταματήσετε να ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν πλέον τον ανώτερο στόχο σας.

Είναι καιρός να κάνετε μια απογραφή, όσο αποθαρρυντικό και αν ακούγεται, θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή να καθαρίσετε το σπίτι σας και να βάλετε μια τάξη στην ακαταστασία.

Αν διαλέξατε το 3ο :


Είστε στον σωστό δρόμο! Αν και μπορεί να μην σας φαίνονται πάντα όλα σαφή, αυτό το μήνυμα υπάρχει για να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά! Περπατάτε το ανώτερο μονοπάτι και αν και έχετε πολλές ερωτήσεις το Σύμπαν θέλει να ξέρετε ότι σας καθοδηγεί και σας προσέχει.

Εμπιστευθείτε το ότι όλα λειτουργούν τέλεια και στον θεϊκό χρόνο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον ή για το παρελθόν, απλώς μείνετε στο παρόν, στην κάθε στιγμή και δείτε την μαγεία της ζωής σας να ξετυλίγεται! Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση να ξέρετε ότι η απάντηση θα σας δοθεί σήμερα μέσω ενός συγχρονιστικού μηνύματος.

Αν διαλέξατε το 4ο :


Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν. Κολλάτε πολύ σε αυτό που υπήρχε και δεν κοιτάτε το τώρα. Ενώ είναι σημαντικό να λυπηθείτε και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να θεραπευτεί, δεν υπάρχει όφελος στο να επαναλαμβάνετε τις ίδιες ιστορίες στον εαυτό σας ξανά και ξανά. Αφήστε το παρελθόν εκεί που είναι και κοιτάξτε μπροστά. Καλείστε να πάρετε το παρόν στα χέρια σας και να δημιουργήσετε ότι μπορείτε από αυτό.

Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια σας να αλλάξετε το μέλλον και ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε είναι αλλάζοντας την επίγνωση σας για την παρούσα στιγμή. Για να απελευθερώσετε το παρελθόν, προσπαθήστε να το γράψετε ή να το εμπιστευτείτε σε έναν φίλο. Δώστε στον εαυτό σας μια τελευταία ευκαιρία να ξανά-ζήσει τα παλιά συναισθήματα και μετά αφήστε τα να φύγουν. Δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι να το κάνετε αυτό.

Αν διαλέξατε το 5ο :


Όλα κινούνται γρήγορα και είναι καιρός να θέσετε καινούργιους στόχους και προθέσεις! Η ζωή κινείται γρήγορα και φαίνεται ότι τελικά τα πράγματα κερδίζουν έδαφος. Τι τέλεια στιγμή για να θέσετε καινούργιους στόχους γι αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας. Ξεκινήστε αναζητώντας μέσα σας και να επεξεργαστείτε τι είναι αυτό που επιθυμεί πραγματικά η καρδιά σας. Γράψτε όλα όσα σας κάνουν ευτυχισμένους και κυνηγήστε τα! Ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα, σκεφτείτε τις σκέψεις σας σαν ένα μπούμερανγκ που εκσφενδονίζεται προς τον παράδεισο. Ενώ περιμένετε να επιστρέψει, συνεχίστε τις θετικές σκέψεις και προθέσεις. Το μήνυμα από το Σύμπαν είναι σαφές- θέστε τις προθέσεις σας τώρα και θα γίνουν!

Αν διαλέξατε το 6ο :


Εστιάζετε πολύ στο έξω και δεν κοιτάτε μέσα. Μέσα στην καρδιά σας υπάρχει η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας και αν δεν ηρεμήσετε το μυαλό σας πως θα τις ακούσετε; Το κεφάλι σας είναι συγχυσμένο και το μυαλό σας μπερδεμένο. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας για μια στιγμή και κοιτάξτε μέσα. Διαλογιστείτε, πάτε μια βόλτα, ηρεμήστε το μυαλό σας και επανασυνδεθείτε με το Θείο. Το πνεύμα σας ζητά να αναζητήσετε τις απαντήσεις μέσα σας από το να ψάχνετε εξωτερικά στοιχεία ή σημάδια.

Έχει έρθει ο καιρός να συγχρονιστείτε με το Σύμπαν και με όλα αυτά που έχει για εσάς. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κοιτάξετε μέσα σας. Παρακολουθήστε τις σκέψεις σας αλλά μην προσπαθήσετε να τις κρίνετε, επανέλθετε στον αυθεντικό σας εαυτό και συνειδητοποιήστε ποτέ εμφανίζεται ο εγωισμός σας.

Αν διαλέξατε το 7ο :


Δουλεύετε σκληρά και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε! Αφιερώστε λίγο χρόνο από την μέρα σας για να απολαύσετε την λιακάδα και για να βρείτε το παιδί μέσα σας. Κάντε κάτι αυθόρμητο ή σχεδιάστε μια περιπέτεια ή ένα ταξίδι στην θάλασσα. Έχετε πολλά να μάθετε από το να αφιερώνετε χρόνο για να κάνετε κάτι εντελώς ευχάριστο. Μην νιώθετε ενοχές επειδή αυτό είναι η ζωή! Επιβραβεύστε το σώμα σας με καθαρό, βιολογικό φαγητό, το μυαλό σας με διασκέδαση και την καρδιά σας με την χαρά που έχετε όταν βρίσκεστε με τους φίλους και την οικογένεια σας. Συχνά, ξεχνάμε την δύναμη του χαμόγελου και του γέλιου. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάσταση σας, θυμηθείτε ότι το να βρίσκετε την χαρά στα πάντα μπορεί να κάνει πολύ καλό σε εσάς αλλά επίσης και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αν διαλέξατε το 8ο :


Είναι καιρός να συνδεθείτε. Να συνδεθείτε με τους γύρω σας, με τον εαυτό σας και με την φύση. Δεν είστε μόνοι, είστε μέρος του μεγάλου ιστού του Σύμπαντος και πρέπει να θυμάστε πως ο καθένας, κάθε πράγμα-φυτό, ζώο είναι συνδεδεμένο με μια μεγαλύτερη δύναμη. Μπορείτε να την νιώσετε, κάποιες φορές ακόμα και να την δείτε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να την εφαρμόσετε. Αφαιρέστε τη μάσκα που φοράτε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει μια αληθινή σύνδεση. Ξεκινήστε με τον εαυτό σας και μετά εξερευνήστε το έξω. Συνδεθείτε με τα φυτά, τα ζώα και τότε τελικά θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια αληθινή σύνδεση με τους άλλους. Αν έχετε προβλήματα στις σχέσεις ή θέματα στη δουλειά, οι πιθανότητες είναι ότι χρειάζεται να συνδεθείτε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την δική τους οπτική. Αφήστε τον εγωισμό σας, εισχωρήστε στη συνείδηση σας και αναρωτηθείτε: πως μπορώ να συνδεθώ με αυτή την κατάσταση για να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ;

Αν διαλέξατε το 9ο :


Είναι σημάδι από το Σύμπαν ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε και να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Το Σύμπαν θέλει να σας ευχαριστήσει που είστε εσείς και που μοιράζετε το μήνυμα της συνείδησης στους άλλους. Είστε ένας αληθινός πνευματικός δάσκαλος που έχει καθοδηγήσει πολλούς και τώρα είναι η σειρά σας να σας δοθεί ένα δώρο. Φυσικά, αυτό το δώρο δεν είναι υλιστικό, είναι πολύ καλύτερο από αυτό. Είναι το δώρο της γνώσης. Σας παραχωρείται τώρα το δώρο να γνωρίζετε πως η ζωή είναι όμορφη και πως όλα είναι εδώ για να σας επιτρέψουν να ωριμάσετε, να διδάξετε και να αγαπήσετε. Δεν υπάρχει καλό και κακό ή σωστό και λάθος, υπάρχει απλώς αυτό που υπάρχει.

Έχετε αναπτυχθεί πολύ πρόσφατα και είναι η σειρά σας να το διαδώσετε. Αναζητήστε κάποιον φίλο που χρειάζεται βοήθεια, φυτέψτε ένα δέντρο, μοιράστε τα μαθήματα σας στον κόσμο για κανένα άλλο λόγο αλλά για να βοηθήσετε στην επέκταση της συνειδητής επίγνωσης.

Μετάφραση: awakengr.com via adorablewords

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...