Ποιο είναι το πιο κρυφό μυστικό που έχει κάθε ζώδιο;

Ποιο είναι το πιο κρυφό μυστικό που έχει κάθε ζώδιο;
Image by unsplash.com

Όλοι έχουμε μερικά μυστικά που θέλουμε να μείνουν… επτασφράγιστα. Υπάρχουν όμως και μερικά που ίσως είναι καλό να τα αποκαλύψουμε, μπας και αρχίσουμε να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας, και να φερόμαστε καλύτερα ο ένας στον άλλον. Αυτά είναι, λοιπόν, τα πιο κρυφά μυστικά κάθε ζωδίου…

Κριός

Οι ανασφάλειες του Κριού δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ στην επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Απλώς δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να τις δει, να τις αναλύσει και να τις… εκμεταλλευτεί.

Ταύρος

Το μυστικό που οι Ταύροι δεν θέλουν να μάθεις είναι ότι δεν ανέχονται πολλά. Μοιάζουν να είναι χαλαροί, πολλές φορές, και θέλουν ο κόσμος να πιστεύει ότι είναι ανοιχτοί στα πάντα, αλλά κατά βάθος μπορεί να κρίνουν τους πάντες.

Δίδυμοι

Η μοναξιά τους είναι αυτό που τους τρώει τα σωθικά. Και μάλλον θα συνεχίσει να τους τα τρώει, επειδή δεν πρόκειται να τους δεις να την εξωτερικεύουν με υγιή τρόπο.

Καρκίνος

Το πιο γλυκό και τρυφερό ζώδιο κρύβει ένα μυστικό αρκετά σκοτεινό: την καχυποψία του. Δεν πρόκειται να δείξει ποτέ ότι δεν σε εμπιστεύεται, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ανοιχτεί στους άλλους.

Λέων

Τι άλλο θα μπορούσε να κρύβει το πιο περήφανο και δυναμικό ζώδιο, εκτός από το ότι μέσα του έχει ένα μικρό, φοβισμένο και ευάλωτο παιδί; Δεν πρόκειται να το καταλάβεις, εκτός κι αν μπορέσεις να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δεν έχει μυστικά. Ή, τουλάχιστον, δεν έχει μυστικά που θα σε έκαναν να αμφισβητήσεις την προσωπικότητά του αν τα μάθαινες. Του αρέσει να μιλάει ελεύθερα και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Ζυγός

Το ζώδιο της ισορροπίας, το ζώδιο που δεν θα καυγαδίσει ποτέ γιατί θέλει όλοι να είναι αγαπημένοι μεταξύ τους… κρατάει πολλή κακία μέσα του. Και δεν θα το μάθεις ποτέ.

Σκορπιός

Θα ήταν, ίσως, καλύτερο, να κάνουμε μια λίστα με τα πράγματα που δεν κρατάει μυστικά. Οι Σκορπιοί είναι δικαιολογημένα το πιο μυστηριώδες ζώδιο.

Τοξότης

Πίσω από τις περιπέτειες, από την απίστευτη όρεξη για νέες εμπειρίες, οι Τοξότες επιθυμούν την σταθερότητα. Θέλουν να γνωρίσουν ένα πρόσωπο ή ένα μέρος που να μπορέσουν να αποκαλέσουν σπίτι.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά του σπάνια θα βγουν προς τα έξω, και για πολύ καλό λόγο: όταν πρέπει να ρυθμίζεις τα πάντα γύρω σου, απλά και μόνο επειδή ξέρεις να το κάνεις καλύτερα από τους άλλους, δεν χωράνε συναισθηματισμοί στην καθημερινή σου ζωή.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, επαναστάτες με κάθε αιτία που μπορείς να σκεφτείς, κατά βάθος θα επιθυμούσαν – έστω για λίγο – να ζήσουν αυτό που οι υπόλοιποι θεωρούν φυσιολογικό: μια ήρεμη μέρα, γεμάτη απλές, καθημερινές απολαύσεις.

Ιχθείς

Το μεγαλύτερο μυστικό των Ιχθύων; Το πόσο έξυπνοι και ταλαντούχοι είναι. Δεν θα τους δεις ποτέ να καυχιούνται για τα κατορθώματά τους, αλλά καταπιέζουν αυτή την ανάγκη σε τόσο μεγάλο βαθμό, λες και προσπαθούν να γίνουν αόρατοι…
Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στάσου στα πόδια σου. Αγωνίσου. Μη μιζεριάζεις.

4 τρόποι να καταπολεμήσετε τις κρίσεις πανικού μια για πάντα

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...