Πώς το 2018 θα αλλάξει την εpωτική ζωή σας (Σύμφωνα με το ζώδιο σας)

Πώς το 2018 θα αλλάξει την εpωτική ζωή σας (Σύμφωνα με το ζώδιο σας) Κάθε χρόνος είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο για την εpωτική ζωή σας. Ας δούμε τι θα φέρει ο καινούργιος χρόνος σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Κριός

Με το δίκαιο μερίδιο τύχης τη νέα χρονιά θα έχετε αρκετές ρομαντικές περιπέτειες. Μετά από μια σειρά ανεπιτυχών ταιριασμάτων κατά τη διάρκεια των χρόνων ίσως καταλήξετε με την αληθινή αδελφή ψυχή σας το 2018. Αυτό το άτομο θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε και θα είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα.

Ταύρος

Η κατάσταση σας, λίγο περισσότερο ή λιγότερο θα παραμείνει η ίδια. Αλλά αν αναζητάτε ένα σύντροφο, αυτή τη χρονιά θα μάθετε σταδιακά να ρίχνετε τις άμυνες σας. Αν όλα πάνε καλά, ίσως βρείτε την παντοτινή αγάπη το 2018 αλλά μην έχετε και πάρα πολλές ελπίδες.

Δίδυμος

Έχετε πολύ αγάπη να δώσετε αλλά τις περισσότερες φορές καταλήγετε να την δίνετε σε λάθος άτομα. Αυτή τη χρονιά θα ξεπεράσετε την ανάγκη να βρείτε ένα σύντροφο και θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Το 2018 είναι μια καλή χρονιά για να τον αγαπήσετε.

Καρκίνος

Είστε παρατηρητικοί και έχετε αρκετή αυτογνωσία για να ξέρετε τι πραγματικά θέλετε από μια σχέση. Αυτή τη χρονιά, θα χρησιμοποιήσετε όλες τις πληροφορίες για το καλύτερο και θα αναζητήσετε αυτό ή αυτόν που πραγματικά θέλετε.

Λέων

Ως λέων, το 2017 μπορεί να ήταν γεμάτο από φλερτ για εσάς. Αλλά το 2018 τοποθετείστε συναισθηματικά σε μια σχέση. Μια σχέση που ξεκινά τώρα ίσως αποδειχθεί μακρόχρονη.

Παρθένος

Το πιο πιθανό είναι να βρείτε τον «μοναδικό» αυτή τη χρονιά. Απλώς να είστε προετοιμασμένοι για μια ρομαντική περιπέτεια με την καινούργια σας αγάπη.

Ζυγός

Έχετε μάθει πολλά από την καταπιεστική και συνεχώς μεταβαλλόμενη εpωτική ζωή σας του 2017. Όλη αυτή η γνώση που κερδίσατε θα χρησιμοποιηθεί για καλό το 2018. Θα εφαρμόσετε, την τώρα καλύτερη, κατανόηση σας στο να βρείτε τον τέλειο σύντροφο αυτή τη χρονιά.

Σκορπιός

Θα υπάρξει μια δραματική αλλαγή στη εpωτική ζωή σας, αλλά αυτή η αλλαγή θα σας κατευθύνει προς εσάς. Θα μάθετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας το 2018.

Τοξότης

Το 2018 θα είστε δυνατότεροι και πιο ανθεκτικοί και δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να πιεστεί. Θα αντισταθείτε και θα επιλέξετε τον σύντροφό σας έναντι όλων των διαφορών.

Αιγόκερως

Θα αφήσετε τις αναστολές σας στην άκρη και επιτέλους θα αφήσετε τον εαυτό σας να βρει την αγάπη. Θα συνειδητοποιήσετε πως το να εκθέσετε τον εαυτό σας έξω δεν είναι τόσο κακό εν τέλει και θα απολαύσετε τα ραντεβού σας.

Υδροχόος

Μπορεί να είστε το εξυπνότερο από τα ζώδια του ήλιου αλλά ακόμα έχετε πολλά να μάθετε. Θα συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό το 2018. Αυτό το άτομο θα σας διδάξει κάτι σχετικά με την ζωή και την αγάπη και θα διατηρήσετε αυτό το μάθημα για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ιχθύς

Για εσάς η αγάπη είναι συνεχώς στον αέρα. Θα έχετε μια διασκεδαστική ρομαντική χρονιά με καινούργια δύναμη και κουράγιο. Αν δεν ήσασταν τυχεροί μέχρι τώρα, το 2018 θα είναι μια χρονιά ανταμοιβής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...