7 τρόποι που μπορείτε να προσελκύσετε θετικό κάρμα στη ζωή σας

7 τρόποι που μπορείτε να προσελκύσετε θετικό κάρμα στη ζωή σας Η φράση "Θερίζετε αυτό που σπέρνετε", περιγράφει καλύτερα τι είναι το κάρμα.

Γενικά, είναι η ενέργεια που στέλνουμε στο σύμπαν και επιστρέφει σε μας.

Κάθε ενέργεια κρατάει κάποιο κάρμα και δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τι κάνουμε. Ακόμη και όταν υποφέρουμε τις συνέπειες των άχρηστων πράξεών μας, οι περισσότεροι από εμάς δεν βρίσκουν το πρότυπο μεταξύ των ενεργειών μας και της κατάστασης.

Είναι πάντα καλύτερο να έχουμε επίγνωση των προθέσεων πίσω από τις ενέργειές μας για να αποφύγουμε αρνητικές συνέπειες ή κακό κάρμα.

Για να έχουμε ένα καλό κάρμα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κάτω από την εξουσία μας.

Αυτοί οι επτά τρόποι προσέλκυσης καλού κάρμα που όχι μόνο θα βελτιώσουν τον εαυτό μας, αλλά και θα μας βοηθήσουν να προσέχουμε τους άλλους:

1. Εστιάζοντας στους στόχους της ζωής σας


Η εστίαση στους στόχους της ζωής σας είναι ένας τρόπος προσέλκυσης καλού κάρμα.

Όταν είστε πιο επικεντρωμένοι στους στόχους της ζωής σας, οι περισπασμοί έχουν λιγότερη δύναμη πάνω σας. Όσο περισσότερο εσείς εστιάζετε, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχετε.

Αλλά πρέπει επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα κάποια στιγμή. Αυτό σας επιτρέπει να αναπνέετε και να σας κάνει πιο δημιουργικούς μόλις επιστρέψετε σε αυτό που εργάζεστε επί του παρόντος.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αποτυχίες στην πορεία, αλλά πιθανότατα έχουν σχεδιαστεί για να σας ωθήσουν να κάνετε τα πράγματα σωστά. Οι αποτυχίες φέρνουν μαθήματα που σας βοηθούν να βελτιώσετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας.

2. Σύνδεση με τον κόσμο μέσα και γύρω σας
Όταν συνδέεστε με τον κόσμο μέσα σε εσάς και γύρω σας, είστε περισσότερο ενήμεροι για το τι συμβαίνει στη σημερινή στιγμή.

Η επιμονή κατοίκησης του παρελθόντος ή του μέλλοντος θα σας στερήσει τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ενώ εστιάζεστε στους στόχους σας, θα έχετε μια μελλοντική επιτυχία, καθώς η ζωή που ζείτε στην παρούσα στιγμή σας βοηθά να επιτύχετε τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας.

Εστιάστε στο παρόν και ζείτε στο καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε συνδεδεμένοι και να προσελκύσετε καλό κάρμα για να έρθει στον κόσμο σας.

3. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις δεσμεύσεις σας


Η ανάληψη της ευθύνης για τις δεσμεύσεις σας είναι ένα σημάδι ωριμότητας και μπορεί να σας φέρει καλό κάρμα.

Υπάρχουν χρόνοι που οι αναβολές στις πράξεις σας είναι αναπόφευκτες. Όταν εξακολουθείτε να εξελίσσεστε το να κάνετε λάθη είναι μέρος αυτής της εξέλιξης.

Όταν αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα λάθη σας, κάνετε το σωστό. Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό.

Υποστηρίζοντας τα λάθη σας ως δικά σας, σας διευκολύνει να τα διορθώσετε και να τα μετακινηθείτε από αυτά.

4. Να μάθετε να γελάτε με τον εαυτό σας
Κάνοντας τα λάθη ίσως  το βλέπετε ως ταπεινωτικό. Ωστόσο, η ταπεινοφροσύνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε καλό κάρμα στη ζωή σας.

Όταν είστε σε θέση να γελάσετε με τον εαυτό σας πάνω από κάποια ανόητα λάθη, είναι ευκολότερο για σας να κάνετε κριτική από άλλους.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι αποτυχίες είναι το μέτρο για τη βελτίωση του εαυτού σας. Σας δείχνει τις απαραίτητες βελτιώσεις που πρέπει να κάνετε.

Αν υπάρχουν αρνητικά σχόλια από άλλους, δεν πρέπει να τα παίρνετε τόσο σοβαρά.

Αντ 'αυτού, μάθετε να γελάσετε με τον εαυτό σας και να είστε πρόθυμοι να για χιούμορ. Φωτίζει λίγο το ταξίδι σας.

5. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και τον κόσμο


Το να είστε υπομονετικοί και ανεκτικοί με τον εαυτό σας και τον κόσμο σας βοηθάτε επίσης να επιτύχετε καλό κάρμα, όταν όλα δεν θα πάνε όπως περιμένετε.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που απαιτούν πολλή υπομονή, ειδικά στην επιτυχία. Δεν μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς την στιγμή που θέλετε να το έχετε.

Όπως λέει και η παροιμία: "Όλα τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που τα περιμένουν." Όταν περιμένετε υπομονετικά, ξέρετε ήδη τι θα ακολουθήσει.

6. Εφαρμογή μικρών πράξεων καλοσύνης
Ο Mark Twain το επισήμανε τέλεια: "Η καλοσύνη είναι η γλώσσα την οποία μπορούν να ακούσουν οι κωφοί και μπορούν να δουν οι τυφλοί  ".

Κάντε πρακτικές μικρές πράξεις ευγένειας σε άλλους, καθώς και στον εαυτό σας. Όταν είστε ευγενικοί στον εαυτό σας, οι άλλοι το αισθάνονται επίσης. Αγαπώντας τον εαυτό σας πρώτα είναι το πρώτο στάδιο να αγαπάτε τους άλλους.

Το να είσαι ευγενικός σε τον εαυτό σου σε κάνει γνήσιο σε άλλους. Μπορείτε να ξεγελάσετε τους ανθρώπους με ένα ψεύτικο χαμόγελο αλλά όχι τον εαυτό σας.

Το να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου σημαίνει να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Όσο περισσότερο είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, τόσο πιο φυσικό γίνεται στην αντιμετώπιση των άλλων με καλοσύνη.

7. Να είστε άνετοι και ανοιχτοί να αλλάξετε


Όταν σχεδιάσουμε τέλεια το μέλλον σύμφωνα με το πώς ταιριάζει στα σχέδιά μας, η αντιμετώπιση των αλλαγών είναι δύσκολη.

Η αλλαγή δεν είναι αυτή που είμαστε συνηθισμένοι. Η αλλαγή είναι μια άγνωστη επικράτεια που μας μισεί ακόμη και να ρίξουμε μια ματιά, επειδή όλοι φοβόμαστε το άγνωστο.

Ωστόσο, μόνο στην έξοδο από τη ζώνη άνεσής σας μπορείτε να νιώσετε άνετα με την αλλαγή.

Αγκαλιάζοντας την αλλαγή σας φέρνει καλό κάρμα επειδή ανοίγει το μυαλό σας στην επέκτασή σας και σε μια ευρεία σειρά καλύτερων δυνατοτήτων.

Όπως μια πεταλούδα που μόλις βγαίνει από ένα κουκούλι, μπορείτε μόνο να ανοίξετε τα φτερά σας αφού περάσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας.

Προσπαθήστε να ενσωματώσετε αυτές τις πρακτικές στη ζωή σας και να δείτε πόσο καταπληκτικό καλό κάρμα μπορεί να είναι!
Πηγή: Gostica ,  kavalarissa.eu

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...