3 τύποι ανθρώπων που θα πρέπει να κρατήσετε στην ζωή σας

3 τύποι ανθρώπων που θα πρέπει να κρατήσετε στην ζωή σας Υπάρχουν δύο ειδών ανθρώπων στην ζωή: αυτοί που έρχονται και φεύγουν και αυτοί που έρχονται και μένουν μαζί σας για πολύ καιρό, πιθανόν και για πάντα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο καταλήγουν να περνούν μαζί σας υπάρχει πάντα ένας σκοπός ο όποιος προορίζονται να εκπληρώσουν.

Στην πραγματικότητα, ακόμα και αν φαίνεται να παρεμποδίζουν την προσωπική σας ανάπτυξη υπάρχει ένας απώτερος σκοπός για τον αναπροσανατολισμό της ζωής σας σε νέα άτομα ή καινούργια μέρη. Στο τέλος, επηρεάζουν το προσωπικό σας πνευματικό ταξίδι.

Έτσι, είτε πρόκειται να κολλήσουν είτε να ζήσουν μαζί σας βεβαιωθείτε πως θα κρατήσετε τους 3 παρακάτω τύπους ανθρώπων:

1) Ο Μέντορας


Οι μέντορες έρχονται με διαφορετικές μορφές. Θα μπορούσε να είναι καθηγητής, φίλος, μέλος της οικογένειας ή οποιαδήποτε άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον οποίο επηρεάζουν τόσο την προσωπική σας ανάπτυξη με θετικό τρόπο είναι επειδή τείνουν να έχουν σοφία από το σύμπαν στον οποίο έχουν ζήσει κι έτσι μεταφέρουν την γνώση τους σε εσάς.

Σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι μεγαλύτεροι από εσάς, εξ ου και η τεράστια εμπειρία που θα σας μεταδώσουν. Ωστόσο, οι μέντορες μπορούν να είναι ίδιας ηλικίας με εσάς. Η φύση τους στέλνει στον δρόμο σας ώστε να ενθαρρύνουν, να υποστηρίξουν και να εμπνεύσουν το ταξίδι της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέντορας σας θα μάθει επίσης κάποια πράγματα από εσάς. Οι άνθρωποι πάντα συναντούν τους μέντορες τους κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης κατάστασης και με κάποιον τρόπο η αλληλεπίδραση τους από εκείνο το σημείο και μετά μεταμορφώνει την εμπειρία από μια απλή γνωριμία σε μια ολοκληρωμένη σχέση μαθητή- μέντορα.

2) Αδελφές ψυχές


Μπορείτε να τους αποκαλέσετε και οικογένεια της ψυχής . Αυτοί οι όροι ουσιαστικά σημαίνουν το ίδιο πράγμα: οι άνθρωποι που συναντάτε στον δρόμο σας και αμέσως νιώθετε σαν να τους γνωρίζατε από πάντα. Αυτά τα άτομα αντηχούν μαζί σας σε ένα βαθύτερο πνευματικό επίπεδο. Είναι κομμάτι σας και δεν χρειάζεται να πειστείτε γι αυτό.

Οπότε από την στιγμή που τους συναντήσετε θα νιώσετε κατευθείαν ένα αίσθημα άνεσης και οικειότητας. Θα νιώθετε σαν να επιτέλους ξαναενωθήκατε με ένα χαμένο πνευματικό αδελφό, αδελφή, μέλος της οικογένειας, φίλο κτλ. Λέγεται πως οι αδελφές ψυχές προέρχονται από το ίδιο αστρικό σύστημα, το οποίο εξηγεί τον λόγο για τον οποίο νιώθετε έτσι.

Οι αδελφές ψυχές συναντούνται σε απροσδόκητα μέρη. Και όταν συναντηθούν κατευθείαν έχουν ένα βαθύτερο αίσθημα σύνδεσης. Οπότε κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά για τέτοιου είδους ανθρώπων.

3) Οι αντίθετοι


Εμφανίζονται με ένα σκοπό- για να σας υπενθυμίσουν πάνω σε τι πρέπει να δουλέψετε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να λένε την αλήθεια έτσι όπως είναι χωρίς γλύκες. Κάποιοι λένε πως είναι αυτοί που σας εξισορροπούν. Είναι κάποιοι οι οποίοι δρουν σαν δύναμη που αναζητά ισορροπία ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους ανάπτυξης σας.

Επίσης θα διαφωνούν μαζί σας συχνότερα επειδή είναι αντίθετη δύναμη. Αλλά δεν θα πρέπει να το παίρνετε προσωπικά.

Αυτοί οι άνθρωποι θα σας επιπλήξουν κάθε φορά που εκτρέπεστε από την αληθινή σας φύση. Θα μπορούσαν ακόμα να σας προσφέρουν ιδέες για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αυτού του είδους σχέση θα διαμορφώσει δίδυμες φλόγες ή αυτό που αποκαλούμε γυναικεία και αντρική ενέργεια. Θυμηθείτε, είναι το αντίθετο σας, οπότε να περιμένετε πολλές ενεργητικές διαφωνίες.

Συμπέρασμα

Αυτοί είναι οι 3 τύποι ανθρώπων που πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας. Δεν είναι ποτέ πρόβλημα να κρατήσετε τους δύο πρώτους. Ωστόσο, με τον τρίτο τύπο ίσως αντιμετωπίσετε προκλήσεις με το να τους έχετε γύρω σας. Αλλά πρέπει να κρατήσετε αυτούς τους 3 για να πετύχετε τους στόχους όσο αναφορά την προσωπική σας ανάπτυξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...