Απελευθερώστε τραύματα, πόνους και ασθένειες από την...

Απελευθερώστε τραύματα, πόνους και ασθένειες από την... Γράφει η Αναστασία Κουτσουρά
Ολα τα τραύματα, οι πόνοι και οι ασθένειες έχουν συναισθηματική βάση.

Οταν βρίσκομαι σε μια ιδιαίτερα τραυματική κατάσταση ή θέλω να θεραπεύσω ένα τραύμα /μνήμη πρέπει να αγαπήσω και να αποδεχθώ το συμβάν, την πράξη, ή την μνήμη που προκλήθηκε από αυτό;

Μήπως πρέπει να κάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα και να απομονώσω συνειδητά τον εσυτο μου απο τον πόνο, το τραύμα και τη μνήμη;

Φυσικά και Όχι!!

Επιτρέπω στο σωμα στην καρδιά στο κυτταρο μου ΤΩΡΑ, να ολοκλήρωσει το τραύμα όπως εκείνο ήδη γνωρίζει!

Πως μπορώ να το κάνω αυτό;


Ένας απο τους πιο θεραπευτικούς τρόπους που γνωρίζω μεσα στα τόσα χρόνια πορείας στις ενεργειακές θεραπείες ειναι η δύναμη του λευκού περλέ ιριδίζοντος φωτός. Όσοι γνωρίζετε τον διαλογισμό του Θήτα μπορείτε να μπείτε σε Θήτα και να αφουγκραστείτε το σωμα σας για μεγαλύτερη διαύγεια.

Αν όχι, μπορείτε να ξεκινήσετε με 10 κυκλικές γρήγορες εισπνοές και εκπνοές απο την μύτη. Κρατήστε την τελευταία εισπνοή μέχρι όσο αντέξετε χωρίς να εκπνευσετε, συνειδητά μέχρι το να συμβεί στο σώμα σας μια αίσθηση, (ενώ ακόμη κρατάτε την αναπνοή) ότι αυτό ξεφουσκώνει μόνο του και αρχίζει να αναπνέει μεσα απο τους πόρους κάθε κυττάρου (σαν να παίρνει κάποιος μια καρφίτσα και έτσι πως ειστε φουσκωμένοι σας τρυπάει, συγκλίνουν τα πλευρά και ξεφουσκώνει).

Εστιάστε στην καρδιά σας, στις αισθήσεις που αναδύονται στο σώμα σας. Οι αισθήσεις αυτές βρίσκονταί μεσα σας, σαν ενέργεια / αίσθηση ή έξω απο το σωμα σας στο αυρικο πεδίο;

Αισθανθείτε τα συναισθήματα που αναδύθηκαν αφήνοντας έξω απά αυτά τις «ιστορίες»που σας λέει το μυαλο σας για το ποιος, τι, πώς σας πληγώνουν οι άλλοι, οι καταστάσεις κ.λ.π.

Εστιάζω μόνο στο συναίσθημα και παρατηρώ:

  • Πού το νιώθω στο σωμα μου;

  • Πως το νιώθω;

  • Τι χρωμα έχει;

  • Τι μυρωδιά και τι αίσθηση έχει;

  • Και δώστε του ένα βαθμό 1- 10 (με μέγιστο το 10).


Μόλις συντονιστείτε με το συναίσθημα και την ενέργειά του χωρίς καμία κριτική διάθεση, να το κρίνετε δηλαδή ως σωστό ή λάθος αφήστε το να ειναι παρόν και μιλήστε μαζι του! Ρωτήστε το:

  • Από πότε είσαι εδώ μαζί μου;

  • Τι έχεις να μου πεις; Σε ακούω 100% είμαι εδώ παρόν.

  • Σε ευχαριστώ που υπάρχεις, σε βλέπω, σε νιώθω, σε αναγνωρίζω, σε ευχαριστώ που υπάρχεις για να μου θυμισεις ………. (άκουσε /νιώσε τι έχει να σου πει).


Μπορεί σε αυτή την φάση το συναίσθημα/ενέργεια να μετακομίσει αλλού στο σώμα σου (ακολούθησε το, να είσαι ΠΑΡΩΝ) παρατήρησε το καθώς το τυλίγει με το λευκό περλέ ιριδίζον φως και το νιώθεις να συρρικνώνεται να λιώνει όπως η αναβραζουσα ασπιρίνη στο νερό (πες μέσα σου «σβήσε , σβήσε , σβήσε») και απλά παρατήρησέ το να αλλάζει θέσεις και να σβήνει, να λιώνει, να χάνεται σιγά σιγά μεσα στο λευκό φως.

Και πως γνωρίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Μόλις νιωσεις ότι το αρχικό συναίσθημα  αρχικό έχει σβήσει (ή τι βαθμό έχει τώρα απο το 1-10 που ήταν αρχικά).

Για παράδειγμα, αν ένιωθες θλίψη αρχικά σαν συναίσθημα στο σώμα και ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία μετουσίωσης θα μπορείς σε αυτή την φάση που ολοκληρώθηκε το σβήσιμο με το λευκό περλέ ιριδίζον φως να αντικαταστήσεις το παλιό συναίσθημα με το αντίθετο του; (π.χ. εδώ με τη χαρά)

Τι σκέψεις, μνήμες, εικόνες σου φέρνουν στο σωμα την δόνηση της χαράς;


Πού νιώθεις την χαρά στο σώμα σου και πώς μοιάζει η χαρά τώρα; Ανακάλεσε και κράτησε την αίσθηση της χαράς και μετά άφησε την δόνηση να εξαπλωθεί σε όλο το σωμα σου. Θα πρέπει να αισθανθείς το αντίθετο συναίσθημα σε κάθε σου κυτταρο, να νιωσεις την χαρά της ελευθερίας, τον ενθουσιασμό παντού στο σωμα σου και να εισαι 100% ΠΑΡΩΝ!

Ανακάλεσε το θετικο συναίσθημα συνειδητά και νιώσε το παντού στο σωμα, επέλεξέ το, αναγέννησέ το συνειδητά, κάνε αυτή την άσκηση με κάθε αρνητικό τραύμα, συναίσθημα και σιγά σιγά παρατήρησε πως θα αλλάξει το μυαλο στο θετικο και κάθε φορά που θα βιώνεις μια αρνητική κατάσταση, συναίσθημα θα μπορείς αυτομάτως συνειδητά να συνδέεσαι μέσω του σώματος σου με το θετικο του αντίθετο συναίσθημα (χρειάζεται μόνο εξάσκηση και να εισαι συνειδητά παρών στο σωμα σου), με την συνειδητή προθεση γίνεται ευκολότερο!

Με αυτό τον τροπο επιτρέπουμε στο σοφό μας σωμα να ολοκληρώνει τα τραύματα, να απελευθερώνει με τον δικό του φυσικό τροπο κάθε αρνητική ενέργεια/συναίσθημα εγκλωβισμένο και σιγά σιγά μαθαίνουμε να ακούμε στο ΤΩΡΑ το σωμα μας και να του επιτρέπουμε συνεχώς στο ΠΑΡΟΝ να αφουγκράζεται και να μετουσιώνει κάθε αρνητικότητα και να αυτό θεραπεύει κάθε πόνο/τραύμα της καρδιάς χωρίς να εγκλωβίζεται ενεργειακά μεσα μας!

Έτσι συνειδητά κάθε φορά που θα βιώνεις αρνητικότητα θα μπορείς να συνδέεσαι με τον θετικό πόλο/συναίσθημα και να πηγαίνεις σε εκείνο τον «ιερό» χώρο που έχεις δημιουργήσει μέσα σου, όπου είσαι απόλυτα ασφαλής και σε σύνδεση με την αλήθεια σου!

Όλα μα όλα έχουν μια συχνότητα δόνησης και ΕΙΣΑΙ αυτό που επιλέγεις να ΕΙΣΑΙ την κάθε στιγμή !
ΕΙΣΑΙ ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ,
ή έλλειψη ΦΩΤΟΣ και ΦΟΒΟΣ ;
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΩΡΑ !

Πηγή: somanous.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...