Γίνετε μαγνήτες μεγαλοπρέπειας: Πώς να εκδηλώσετε πράγματα...

Γίνετε μαγνήτες μεγαλοπρέπειας: Πώς να εκδηλώσετε πράγματα... Όλοι έχουμε τη δύναμη μέσα μας να αλλάξουμε τα πράγματα που θέλουμε στην πραγματικότητά μας.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να το έχουμε κάνει ήδη αυτό! Για να γίνουμε κυρίαρχοι στην εκδήλωση των πραγμάτων που θέλουμε, πρέπει να καταλάβουμε πώς πραγματικά λειτουργεί αυτό. Το βασικό επίκεντρο είναι το πώς νιώθετε για το συγκεκριμένο θέμα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Πρέπει να έχετε ένα καθαρό θετικό συναίσθημα για το θέμα σας, στο μυαλό σας. Όσο καλύτερα νιώθετε για αυτό, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας ώστε να πλησιάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πριν ακόμα ξεκινήσετε να σκέφτεστε τι είναι αυτό που θέλετε, πρέπει να νιώθετε εξαιρετικά καλά. Δεν έχει σημασία τι κάνετε για να φτάσετε εκεί, αλλά πρέπει να φτάσετε εκεί. Ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι. Παρακολουθήστε ένα αστείο βίντεο στο youtube.  Τρίψτε το πρόσωπό σας στη γάτα σας αν χρειαστεί! Το πρώτο βήμα είναι να νιώσετε χαρά. Τα καλά συναισθήματα είναι το καύσιμο για ολόκληρο αυτό το εγχείρημα.

Η εξίσωση για να εκδηλώσετε πράγματα γρήγορα είναι η εξής:

Όσο πιο ανεβασμένοι/ευτυχισμένοι  X όσο πιο συνεχόμενος χρόνος = Τόσο πιο γρήγορα θα εκδηλώσετε

Και τόσο πιο καθαρή η σκέψη που θα κάνετε για να εστιάσετε στο θέμα σας.

Το πόσο γρήγορα έρχεται κάτι σε εσάς, σχετίζεται άμεσα με το πόσο μπορείτε να διατηρήσετε μια σειρά καθαρών σκέψεων για το πράγμα που θέλετε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε οτιδήποτε, αρκεί να εστιάσουμε την προσοχή μας στο τελικό αποτέλεσμα. Τι μπορείτε να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στο να το νιώσετε πραγματικά; Για να νιώσετε αυτόν τον ενθουσιασμό όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι των διακοπών σας ή φιλάτε τον αγαπημένο σας ή αποκτάτε το αμάξι που θέλετε; Θέλετε να πάτε διακοπές; Αρχίστε να πακετάρετε τα πράγματά σας, ψάξτε για αξιοθέατα που θέλετε να δείτε, ακούστε τη μουσική που παίζουν εκεί! Ζήστε αυτή τη συναρπαστική αίσθηση του να είστε οπουδήποτε θέλετε να είστε. Δεν είναι αρκετό να το φαντάζεστε. Το συναίσθημα της ευτυχίας που σχετίζεται με αυτό, πρέπει να σας καταπιεί.

Το ξέρετε ότι το αξίζετε αυτό. Αξίζετε να σας αγαπάει κάποιος υπέροχος άνθρωπος. Αξίζετε να έχετε ειρήνη στο μυαλό σας. Αξίζετε να έχετε μία δουλειά που σας ικανοποιεί. Πρέπει να ξέρετε ότι είστε άξιοι να έχετε οτιδήποτε θέλετε. Αυτό που είστε είναι αρκετό ώστε να έχετε καλά πράγματα. Δεν είστε ένα αποτέλεσμα των περιστάσεων. Είστε ένα αποτέλεσμα αυτού που νιώθετε και σκέφτεστε. Ανεξαρτήτως του τι συνέβη στη ζωή σας, ή του που είστε ή του τι κάνετε, αξίζετε οτιδήποτε αυτός ο κόσμος έχει να προσφέρει. Αξίζετε να έχετε την εικόνα του εαυτού σας όπως θέλετε να είναι, με την καλύτερη υπόληψη και σεβασμό.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που απλά τα ξέρετε. Σε τι βαθμό ξέρετε ότι ο ουρανός είναι μπλε και η βαρύτητα κάνει τα πράγματα να πέφτουν; Η πίστη σας στην ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε πρέπει να παρουσιάζει την ίδια σιγουριά. Πρέπει απλά να ξέρετε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι οτιδήποτε επιθυμείτε, υπάρχει ήδη για εσάς. Η πραγματικότητα ότι τα έχετε όλα, είναι ήδη εκεί έξω στη σφαίρα των πιθανοτήτων. Κάθε φορά που νιώθετε την χαρά ότι τα έχετε και ότι τα περιμένετε, έρχεστε πιο κοντά σε ευτή την πραγματικότητα. Η εμπιστοσύνη σας στις ικανότητές σας να εκδηλώνετε, πρέπει να είναι τόσο δυνατή που καμιά αμφιβολία δεν πρέπει να εισχωρεί στο μυαλό σας. Η ανάπτυξη αυτής της βεβαιότητας μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση, όμως αξίζει πολύ. Οι διαλογισμοί με Μάντρα μπορούν να βοηθήσουν να ενσταλάξει μέσα σας αυτή η προσδοκία της βέβαιης επιθυμίας σας και σιγουριάς για την απεριόριστη ικανότητά σας. Δοκιμάστε το Μάντρα «Όλα αυτά που επιθυμώ κυλάνε προς τα μένα».

Χαλαρώστε. Όταν παραγγέλνετε κάτι διαδικτυακά, προσπαθείτε να καταλάβετε τι είδους συσκευασία θα χρησιμοποιηθεί ή τι είδους ρόδες θα έχει το όχημα που θα σας φέρει την παραγγελία σας; Δεν υπάρχει λόγος να κολλάτε στο «πώς» αυτό που θέλετε θα έρθει σε εσάς. Τι κάνετε συνήθως αφού παραγγείλετε κάτι; Σκέφτεστε το πώς θα είναι όταν το έχετε στα χέρια σας και έχετε μια ηρεμία στο μυαλό σας γιατί γνωρίζετε ότι αυτό που έχετε παραγγείλει είναι καθ’ οδόν. Έτσι λειτουργεί και το Σύμπαν. Όταν θέλετε κάτι, το Σύμπαν θα βρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να σας το παραδώσει. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να έχετε ανοικτό μυαλό. Αυτό που θέλετε, μπορεί να έρθει σε εσάς με τρόπο που δεν τον είχατε σκεφτεί πιο πριν. Με το να εστιάζετε αποκλειστικά στο αποτέλεσμα, επιτρέπετε στον πιο γρήγορο και ωφέλιμο δίαυλο να ανοίξει ώστε να σας παραδώσει αυτό που θέλετε. Επομένως, μπορείτε να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε όλα να περάσουν και να βρείτε ευτυχία και ειρήνη αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές η εμμονή μας με το πώς κάτι θα έρθει σε εμάς, θα μας κάνει να χάσουμε μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μονοπάτι. Βρείτε το στάδιό σας της μη αντίστασης και τέλος καλό όλα καλά!

Μετάφραση: awakengr.com via myempoweredworld.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...