Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και... Γάτα - ένα από τα πιο μαγικά ζώα της γης.

Η αύρα της γάτας είναι τόσο μεγάλη, που περιλαμβάνει όχι μόνο το άτομο, αλλά επίσης την οικογένεια, το σπίτι και την περιοχή με την οποία δεσμεύεται η γάτα.

Επομένως, πρέπει να καταλάβετε πως όταν μια γάτα τρίβεται στα πόδια σας δεν σημαίνει μόνο ότι θέλει να της δώσετε φαγητό, αλλά σημαίνει επίσης ότι μοιράζεται την μαγεία της μαζί σας, την αστρική της δύναμη. Αυτός που διώχνει την γάτα εκείνη την στιγμή λέγοντας «φύγε, άσε με» απλώς εμποδίζει αυτή τη θετική ενέργεια που η γάτα προσπαθούσε να του δώσει. Την επόμενη φορά, η γάτα δεν θα μοιραστεί την αστρική δύναμη του πεδίου της μαζί του, στην πραγματικότητα, ίσως πάρει και λίγο από το δικό του.

Οι γάτες δεν προστατεύουν μόνο το σπίτι αποτρέποντας στα κακά πνεύματα να εισέλθουν, αλλά επίσης προστατεύουν το σπίτι από αρνητικές ενέργειες που κατοικούσαν εκεί πριν καν έρθει η γάτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν μετακομίσετε σε σπίτι που άνηκε πριν σε κάποιον άλλον, ή σε ένα σπίτι που συνέβησαν άσχημα πράγματα.

Κακά πνεύματα και φαντάσματα!


Όταν μια γάτα αισθάνεται ένα πνεύμα στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το ακολουθεί παντού ώστε να ανακαλύψει τις προθέσεις του. Για να βεβαιωθεί πως η αστρική οντότητα δεν θα απειλήσει την περιοχή της, η γάτα θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να την αποβάλλει από το ενεργειακό πεδίο της. Αν αυτό δεν δουλέψει, η γάτα παγιδεύει την οντότητα στο ενεργειακό της πεδίο και την οδηγεί έξω από το σπίτι. Σε κάποιες παραδόσεις, υπήρχαν κίνητρα για ένα κακό πνεύμα να επιτεθεί σε μια γάτα.

Οπότε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην γάτα σας και παρατηρήστε αν συνεχώς επιστρέφει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού, αν μια έντονη στάση και αν κοιτά επίμονα κάτι. Τέτοια συμπεριφορά μπορεί να είναι σημάδι μιας κακής παρουσίας. Για να βοηθήσετε το ζώο σας να ξεφορτωθεί οποιοδήποτε κακό πνεύμα, διαβάστε μια προσευχή γύρω από το συγκεκριμένο σημείο ή ένα τελετουργικό καθαγιασμού. Αν δεν γνωρίζετε προσευχές ή τελετουργίες, μπορείτε απλώς να κάψετε λευκό φασκόμηλο- είναι ένας ισχυρός τρόπος για να ξεφορτωθείτε τις αρνητικές ή τις παλαιότερες ενέργειες.

Το αστρικό πεδίο της γάτας είναι τόσο δυνατό που μπορεί εύκολα να διώξει οποιαδήποτε αρνητική οντότητα. Γι αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι που επικοινωνούν με πνεύματα δεν επιτρέπουν γάτες στο δωμάτιο όπου γίνεται η τελετή. Μπορούν να φοβίσουν τα αστρικά πνεύματα. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις η παρουσία της γάτας κατά την διάρκεια μαγικών τελετών είναι πολύ ενθαρρυντική.

Γάτα και σπίτι!


Η παρουσία της γάτας επίσης θα σας προστατέψει από το κακό μάτι και τις κατάρες. Αλλά για να προστατευθείτε από το κακό μάτι ή κατά την διάρκεια μιας συζήτησης με ένα άτομο που υποπτεύεστε πως κάνει κακές σκέψεις, πρέπει να κρατάτε στα χέρια σας την γάτα, χρησιμοποιώντας το αριστερό σας χέρι για να χαϊδεύετε τον λαιμό της και με το δεξί την ουρά της. Έτσι, θα είστε σε πλήρη επαφή με το ζώο. Τα ενεργειακά σας πεδία θα ενωθούν σε ένα ενιαίο ενεργειακό πεδίο το οποίο θα σας κρατήσει ασφαλείς ακόμα και από πολύ ισχυρές επιθέσεις.

Από την στιγμή που οι γάτες είναι αγωγοί κοσμικής ενέργειας, μπορούν να φέρουν θετική ενέργεια στο σπίτι, το οποίο συμβάλλει στην ευημερία όλης της οικογένειας. Στις γάτες αρέσει να βρίσκονται σε μέρη όπου η ενέργεια είναι δυνατή, όπως σε γεωπαθογόνες ζώνες. Συχνά επιλέγουν αυτά τα μέρη επειδή υπάρχει δυνατή αρνητική ενέργεια που ρέει στο νερό ή υπογείως.

Οι Ρώσοι είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα τελετουργία: όταν μετακόμιζαν σε ένα νέο τόπο κατοικίας, πρώτα άφηναν μια γάτα μέσα στο σπίτι. Αν το σπίτι ήταν παλιό, η γάτα φρόντιζε για όλη την ανεπιθύμητη αρνητική ενέργεια-το υπόλειμμα των προηγούμενων ιδιοκτητών. Αν το σπίτι ήταν καινούργιο, απαιτούνταν «λύτρα» τα οποία αντιπροσώπευε μια ισχυρή ενεργειακή φόρτιση την οποία μια γάτα μπορεί να δώσει.

Γάτα και θεραπεία!


Μια σπουδαία χρήση των μαγικών δυνάμεων της γάτας βρίσκεται στην θεραπεία. Οι γάτες κάθε είδους και χρώματος έχουν την ικανότητα να θεραπεύουν και ίσως και ασυνείδητα να θεραπεύουν τα αφεντικά τους, ξαπλώνοντας στο σημείο όπου πονάνε. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους θεραπείας με την βοήθεια μιας γάτας είναι- με ένα απλό χάιδεμα στην γάτα απελευθερώνεται το ψυχικό και συναισθηματικό άγχος από τους ανθρώπους. Στις θεραπείες, οι γάτες χρησιμοποιούνται και για την βελτίωση της όρασης. Για να το πετύχουν, κάποιοι θεραπευτές συμβουλεύουν ως κατοικίδιο γάτες με άσπρη ουρά.

Όσο αναφορά τις ψυχο-συναισθηματικές επιδράσεις στον άνθρωπο, οι γάτες με εκ γενετής κύρια χαρακτηριστικά της δομής του σώματος και του προσώπου ( γάτες της Σκωτίας, περσικές, εξωτικές, με κοντή ουρά, σφίγγες, με κοντά πόδια ,ρεξ) έχουν διπλάσιες μαγικές ικανότητες!

Το χρώμα της γάτας αναλόγως με τις ανάγκες σας


Αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα μαγικά οφέλη του ζώου, χρειάζεται να ξέρουν πώς να διαλέξουν μια γάτα. Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεστε μαύρη γάτα και σε άλλες μια με πορτοκαλί τρίχωμα. Όταν διαλέγετε γάτα για μαγικές διαδικασίες είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το χρώμα.

  • Μαύρες: μαγεία, απόκρυφες δυνάμεις, προστασία, βαθιά μαγικές! Παρά τις όλες τις δεισιδαιμονίες, τα ζώα αυτού του χρώματος αφαιρούν την αρνητική ενέργεια, απομακρύνουν τα προβλήματα από τα νοικοκυριά και παρέχουν σοφία και διακρίσεις!

  • Πορτοκαλί γάτες: το κλασσικό φεγγάρι της μάγισσας, γεμάτη αρσενική ενέργεια, την δύναμη του ήλιου και την ενέργεια του γιανγκ. Ανεξάρτητα από το φύλο της γάτας, οι αντιπρόσωποι αυτού του χρώματος είναι η μαγεία του πλούτου, των χρημάτων κα της συγκέντρωσης.

  • Μπλε (γκρι, σταχτί) : οι γάτες αυτού του χρώματος φέρνουν αγάπη, ευτυχία, καλή τύχη όπως και συναισθηματική σταθερότητα και ευχάριστη γαλήνη.

  • Λευκές: οι γάτες και οι μάγοι δημιουργούν σεληνιακή μαγεία και έχουν ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις! Δίνουν στους ανθρώπους ένα αίσθημα ομορφιάς και θαυμασμού, απελευθερώνουν το άγχος, διανέμουν ενέργεια θεραπείας και επαναφόρτισης. Στην Αμερική θεωρούνται καλοί οιωνοί.

  • Σιαμέζες, το βασιλικό χρώμα! : οι σιαμέζες γάτες, φυλάσσουν την καθαρότητα του χρώματος τους. Οι γάτες με αυτό το χρώμα φέρνουν φήμη, επιτυχία, μακροζωία, βοηθούν στην σεληνιακή μαγεία και έχουν την ενέργεια του Γιν.

  • Καλίκο (με 3 χρώματα) : η ανώτατη γάτα θεά. Ο τρίχρωμος συνδυασμός του λευκού (κόρη), πορτοκαλί (γονείς: η μητέρα και ο πατέρας) και σκούρο μαύρο- το χρώμα της μαγείας! Αυτό το χρώμα σχετίζεται με την τρισυπόστατη θεά. Αυτές οι γάτες φέρνουν καλή τύχη και απομακρύνουν το κακό από παντού, από το σπίτι και από την οικογένεια. Είναι γεμάτες ευτυχία και ευημερία!

  • 2 τόνοι (άσπρο- μαύρο, πορτοκαλί- άσπρο, γκρι- άσπρο): σύμφωνα με ένα μύθο, οι γάτες με δύο χρώματα είναι οι καλύτερες στο να κυνηγάνε ποντίκια και πολύ φιλικές. Έχουν την ενέργεια της σοφίας, της κατανόησης και της κοινής λογικής!

  • Τρίχωμα με μοτίβα του κελύφους της χελώνας: θηλυκή μαγεία, επειδή αυτό το μοτίβο κληρονομείται μόνο από τις γυναίκες. Εκπροσωπούν τα παιδιά, την καθαρή μαγεία, δωρίζουν την διόραση και την θεραπεία.

  • Χρυσές, χρυσές-καφετί ( γάτα αβησσυνίας): γάτα που την σέβονταν όλοι στον ναό, παιχνιδιάρα, σοφή, ηγεμονική, χαρίζει χαρά, βοηθά στο να κυριαρχήσει η παλαιά σοφία, ηλιακή ενέργεια.

  • Με ρίγες: η χαμογελαστή γάτα του Τσέσαιρ, προσφέρει καλή τύχη, φως, ευχάριστη στάση απέναντι στις καταστάσεις, ακόμα και στις πιο κατακριτέες, ενεργοποιεί το χιούμορ και την διασκέδαση!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...