Λευκό Φως Μεταθάνατον, ένας Υπερδιαστατικός Συλλέκτης Ψυχών


Ο θάνατος αποτελεί αναπόδραστη μοίρα για όλους μας. Διαβάζοντας προσεκτικά τις κατωτέρω γραμμές θα μπορούσατε να γλυτώσετε από εκατομμύρια επιπλέον ταξίδια μετενσαρκώσεων πίσω στο πολεμοπαθές και αφιλόξενο Γήινο επίπεδο ύπαρξης.


Δεν θα περάσω σε μακροσκελείς αναλύσεις στο συγκεκριμένο σημείο αλλά επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω πως οι παρατιθέμενες πληροφορίες είναι αληθείς, και πως το προκείμενο θέμα μας αποτελεί ένα από τα πιο θεμελιώδη εργαλεία ελέγχου των «Αόρατων Χεριών» για την παρακράτηση των Ανθρωπίνων Ψυχών στον Υλικό Κόσμο ξανά και ξανά, κάτι που εναλλακτικά ονομάζεται από τους περισσότερους «Μετενσάρκωση».

 Το συγκεκριμένο εργαλείο, που ευθύνεται για την επιστροφή μας στο μαστιζόμενο από Παγκοσμίους Πολέμους και Λιμοκτονίες Υλικό Πεδίο, είναι απολύτως απλό, και μας κοιτά κατάματα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό το Απλοϊκό Εργαλείο ονομάζεται «Το Λευκό Φώς».

Αυτό το περιβόητο «Λευκό Φως» είναι ο φαινομενικός «τερματικός σταθμός» του Πνεύματος, ύστερα από την αποβίωση μας και υποτίθεται ότι μας οδηγεί στην Αληθινή μας Γενέτειρα σύμφωνα πάντα με τις «κραδασμικές καταβολές» της Ψυχής. Επιθανάτιες εμπειρίες μας δίνουν την δυνατότητα να ρίξουμε φευγαλέες ματιές στο φαινόμενο ενώ κατά την διάρκεια Εξωσωματικών Εμπειριών, βιώσαντες, μπορούσαν μάλιστα να εισέλθουν σε αυτό.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας «Διαφωτίσω» (να με συγχωρείτε για το λογοπαίγνιο).

Το Φημισμένο «Λευκό Φώς» δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας Υπερδιαστατικός Συλλέκτης Ψυχών (σχόλιο Μεταφραστή: μια ενεργειακή Λευκή δέσμη εκπεμπόμενη από την Σελήνη οδηγεί την αποπροσανατολισμένη Ψυχή στο εσωτερικό του τεχνητού δορυφόρου όπου και λαμβάνει χώρα η διαδικασία της ενεργειακής εκκαθάρισης της Ψυχής από τα επιμεριστικά αστρο-αιθερικά της σώματα, και αφού ξεπλυθεί ο σπόρος, ακολουθεί η εμφύτευση του πίσω στο Γήινο περιβόλι). Σας εγγυώμαι πως αν εισέλθετε εις αυτό ύστερα από τον θάνατο σας, τελικώς, θα μετενσαρκωθείτε. Ορισμένοι άνθρωποι προσβλέπουν σε κάτι τέτοιο (Υλιστικές Υπάρξεις), αντιθέτως όμως, οι Πραγματικοί Πνευματικοί Μαχητές το αποφεύγουν με αποτροπιασμό, όπως την Πανώλη, και καταπολεμούν όλα τα μαρτύρια και δεινά που διαδραματίζονται κατά την διάρκεια αναρίθμητων χρόνων μετενσαρκώσεων, ιδίως όταν αυτά πηγάζουν από τον Φυσικό Κόσμο.

Μπορούμε όλοι να υποκρινόμεθα, προφασιζόμενοι πως οι ζωές μας είναι σπουδαίες και το ίδιο το παιχνίδι της Ζωής, περιπετειώδες και φαντασμαγορικό, κατά βάθος όμως, όλοι γνωρίζουμε πως τα αγαπημένα μας πρόσωπα αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσουν και κάθε Ανθρώπινη Ψυχή επί του πλανήτη, θα δεινοπαθήσει από αρνητικά συναισθήματα σε κάποιο χρονικό σημείο της ζωής της.

Αν στο συγκεκριμένο ζήτημα είχατε την ευχέρεια επιλογής, τι θα προτιμούσατε; Θα επανερχόσασταν πίσω στον Πλανήτη Γη για να αντικρύσετε κατάματα την αποκρουστική πραγματικότητα Μαζικού Ελέγχου και Φόβου ή θα διαλέγατε να επιστρέψετε στην Πνευματική σας Γενέτειρα, την Υπέρτατη Πηγή σύζευξης και επανένωσης με το Θείο;

Προτού οποιοσδήποτε καταδικάσει την εν λόγω ανάρτηση ας επανεξετάσει για λίγο αυτή την ριζοσπαστική Θεώρηση, αν μη τι άλλο, βρισκόταν ακριβώς μπροστά μας εδώ και καιρό.


-«Ε τότε τι συμβαίνει αν δεν πορευθείς προς το «Λευκό Φώς, καταλήγεις Πρόσγειο Πνεύμα (earthbound spirit) ή εγκλωβίζεσαι στο Καθαρτήριο των Κατώτερων Αστρικών Πεδίων κτλ. ;»


Όχι, αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα. Όταν ο χρόνος σου παρέλθει και οφείλεις να διανύσεις την απέναντι πλευρά έχοντας εγκαταλείψει το Φυσικό Σώμα, σταμάτα, κοίταξε τριγύρω σου, άνωθεν θα βρίσκεται ένα εκτυφλωτικό «Λευκό Φώς», παραπλεύρως όμως του φωτός τούτου θα εντοπίσεις το Χρυσό Φώς. Το Χρυσό Φώς οδηγεί στην Πηγή, παρακάμπτοντας το «Μεγάλο Κενό».


Όλα τα εκλιπόντα Πνεύματα στην Μετά θάνατον Ζωή τελούν ακόμα υπό Υποδούλωση (λιγότερο πυκνή εντούτοις) καθότι οι Αστρικές & Ψυχο-Νοητικές Διαστάσεις είναι κατ’ουσίαν Ψευδαισθήσεις του Συλλογικού Συνειδητού ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ύλης. Τα Πνεύματα εξακολουθούν να χειραγωγούνται από άλλες διαστάσεις χωρίς όμως να το συνειδητοποιούν. Όπως επίσης δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ανθρωπότητα διασυνδέεται- αλληλοεξαρτάται με οτιδήποτε πέραν αυτής. Μονάχα οι Διαμένοντες εν τη Πηγή δύνανται να είναι απολύτως ελεύθεροι.


Υπήρξα σπουδαστής ποικίλων Γνωσιακών ρευμάτων: Μεταφυσική, Κλασσική και Κβαντική Φυσική, Μυστικισμός, Ουφολογία, Παραψυχολογία, Αποκρυφιστικές Πρακτικές για αυτό και γνωρίζω σχεδόν οποιαδήποτε Θεωρία κυκλοφορεί στον Ερευνητικό Τομέα.


Η παρούσα Ανθρώπινη Φυλή (ιδιαίτερα στον Δυτικό Κόσμο) βομβαρδίζεται αδιάκοπα από εγωτιστικά, μεγαλομανιακά όντα τα οποία κατευθύνονται από την απληστία και την δίψα τους για δύναμη. Η νοοτροπία αυτή, αντικατοπτρίζεται από τις κυβερνήσεις μας, τα θρησκευτικά ιερατεία, φτάνοντας μέχρι τις παρεΐστικες συμμορίες και τους κομπογιαννίτες θεραπευτές & ψυχικά διάμεσα.


Έχουμε κατακλυστεί από Νεοεποχίτικους Μεσσίες και Ιδεολογήματα εκ των οποίων πολλά είναι ακίνδυνα και αβλαβή, ορισμένα όμως ΟΧΙ. Διανύουμε μια αμφιλεγόμενη εποχή οπού πλέον δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και που να στραφούμε.


Παρακαλώ επειγόντως, να θυμάστε τα εξής:


> Δεν υπάρχει «Κόλαση» Μεταθάνατον. Ο Φυσικός Κόσμος στον οποίο διαμένουμε ΕΙΝΑΙ η Κόλαση και τα Σκοτεινά- Υποχθόνια Αστρικά Πεδία αποτελούν το κατοπτρικό της είδωλο.


> Οι θανόντες δεν διαφέρουν κατά πολύ από εμάς (μόνο η συχνότητα τους, τους διαφοροποιεί) και τελούν ακόμα υπό έλεγχο σε διαχωριστά Βασίλεια Δοξαστικών Συστημάτων.


> Οι «Εξωγήινοι» αυτοί καθαυτοί δεν υπάρχουν, εκτός, ως Εξωδιαστατικά Όντα. Εξωγήινα Σκάφη και Α.τ.ι.α. είναι απλά Οχήματα Μεταπήδησης της Χωροχρονικής Πραγματικότητας.


> Οι Υλικές, Αστρικές, Ψυχο- Νοητικές Σφαίρες είναι όλες συλλογικές ψευδαισθήσεις,

χειραγωγούμενες, αλλά μέχρι ενός σημείου καθότι συντελείται μια Μεταλλαγή.


> Το «Λευκό Φώς» σχεδιάστηκε για να μας κρατά υποδουλωμένους, ώστε να αναγεννιόμαστε ατερμόνως, διαιωνίζοντας την Σκλαβωμένη Ανθρώπινη Φυλή.

Μεταβείτε προς το Χρυσό, το θέμα είναι λήξαν. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στάσου στα πόδια σου. Αγωνίσου. Μη μιζεριάζεις.

4 τρόποι να καταπολεμήσετε τις κρίσεις πανικού μια για πάντα

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...