Διαλέξτε ένα κρύσταλλο και δείτε τι θα σας πει σχετικά με την...

Διαλέξτε ένα κρύσταλλο και δείτε τι θα σας πει σχετικά με την... Οι κρύσταλλοι φημίζονται ότι έχουν ξεχωριστές δυνάμεις και σημαίνουν κάτι διαφορετικό στον καθένα. Κοιτάξτε τους παρακάτω κρυστάλλους και διαλέξτε αυτόν που σας ελκύει.

Μην επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα, απλώς αφήστε το υποσυνείδητο να διαλέξει αυτόν που σας ταιριάζει.

1. Ίασπις Δαλματίας

Αν διαλέξατε αυτόν τότε χρειάζεστε λίγη διασκέδαση! Ίσως αγχώνεστε ή ανησυχείτε για την ζωή σας.

Μπορεί να νιώθετε λίγο κυνικοί και απογοητευμένοι αλλά αυτός ο κρύσταλλος σας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να διασκεδάζετε. Κάθε κατάσταση μπορεί να φωτιστεί από λίγη θετική σκέψη.

Το υποσυνείδητο σας προφανώς προσπαθεί να σας πει ότι είναι καιρός να εστιάσετε στα καλά πράγματα της ζωής. Περάστε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και γελάστε περισσότερο- στέλνει καλά μηνύματα στο σύμπαν!

Υ.Γ. Ο ίασπις δαλματίας είναι κρύσταλλος για αντί-καπνιστές οπότε ίσως είναι σημάδι ότι πρέπει να αφήσετε αυτή την κακή συνήθεια.

2. Οψιδιανός Μαόνι

Αυτός ο κρύσταλλος σχετίζεται με το κλείσιμο. Ίσως είστε στο σημείο της ζωής σας όπου είστε έτοιμοι να αφήσετε τα κακά πράγματα στο παρελθόν και να εστιάσετε στις θετικές συνήθειες και προσπάθειες. Το υποσυνείδητο προσπαθεί να σας γειώσει- να σας δείξει πως τα άλλα πράγματα και οι άλλοι άνθρωποι δεν βρίσκονται πάντα σε καλύτερη κατάσταση!

Μην αφήσετε αισθήματα πικρίας και ζήλειας να τυφλώσουν τα θετικά πράγματα της ζωής σας- το να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους προκαλεί μόνο μιζέρια. Βρίσκεστε σε σημείο αλλαγής και το να εστιάσετε σε αυτά που έχετε, αντί σε αυτά που δεν έχετε, θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι παντοτινής ευτυχίας.

3. Οπάλιο

Η εσωτερική σας φωνή αναζητά την γαλήνη και την ηρεμία. Μπορεί να είστε αβέβαιοι για το που κατευθύνεται η ζωή σας τώρα και νιώθετε, όπως αυτός ο κρύσταλλος, ότι το όραμα σας για το μέλλον είναι λίγο συννεφιασμένο. Το υποσυνείδητο αναζητά την ελευθερία και λίγο προσωπικό χρόνο μακριά από όλα αυτά που σας μπερδεύουν.

Χρειάζεται να ξεκουραστείτε ώστε να μπορέσετε να εστιάσετε στους στόχους σας και να βρείτε ένα μονοπάτι προς αυτούς. Ίσως να μην το συνειδητοποιείτε αλλά, ήδη κατευθύνεστε προς ένα καινούργιο κεφάλαιο. Αν δώσετε στον εαυτό σας λίγο ήσυχο χρόνο, θα νιώσετε την έμπνευση να σας καθοδηγεί.

4. Χαολίτης

Αυτός ο λίθος έχει ισχυρή σύνδεση με την «άλλη πλευρά» και αν σας ελκύει, το υποσυνείδητο προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα. Αναζητήστε για σημάδια, οράματα ή επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εμφανίζονται και ανοιχτείτε στο να λάβετε καθοδήγηση.

Ο Χαολίτης αντιπροσωπεύει την παρουσία των πνευματικών οδηγών και σας δείχνει ότι ποτέ δεν είστε μόνοι- υπάρχει ένα σχέδιο και είστε σε ένα ταξίδι. Μην ξεχνάτε, η διαίσθηση σας είναι μια ισχυρή δύναμη και κάτι που πρέπει να εμπιστεύεστε.

Υ.Γ. Αυτός ο κρύσταλλος επίσης συνδέεται με την εγκυμοσύνη και συμβολίζει την τύχη για όσες θέλουν να κάνουν παιδί.

5. Ηλιόλιθος

Είναι ένα αισιόδοξο σημάδι για το μέλλον! Αν το υποσυνείδητο σας επέλεξε αυτόν τον κρύσταλλο κατευθύνεστε προς ένα συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής σας! Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για όλα επειδή ο ηλιόλιθος είναι σύμβολο καλής τύχης και θετικής αλλαγής.

Αγκαλιάστε την χαρά του να είσαι ζωντανός- όσο πιο πολύ το κάντε τόσο περισσότερο θα το ελκύσετε. Αν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, είναι σημάδι ότι θα έχετε την δύναμη να τις ξεπεράσετε. Η ώρα σας στον ήλιο είναι τώρα!

6. Πράσινος Μαλαχίτης

Είναι σημαντικός λίθος επειδή αντιπροσωπεύει την αλλαγή. Αν το υποσυνείδητο σας επέλεξε αυτόν τον κρύσταλλο σημαίνει ότι είστε έτοιμοι ή ετοιμάζεστε για μια μεγάλη μεταμόρφωση. Θα μπορούσε να είναι φυσική ή συναισθηματική αλλά όπως και να έχει θα φτάσετε στην άλλη πλευρά πιο δυνατοί, σοφότεροι, έχοντας κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό σας και το τι θέλετε για το μέλλον σας.

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο- μείνετε συγκεντρωμένοι επειδή έχετε τη δύναμη να το περάσετε. Διαλέγοντας αυτόν τον κρύσταλλο υποσυνείδητα είστε έτοιμοι για αλλαγή, για επιτυχία και για την θετικότητα που θα φέρει.
Μετάφραση: awakengr.com via apost

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...