Περιμένοντας την ημερομηνία της ''καταστροφής'': 21/12/2012 - Μέρος Α-Β


      Ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές θέμα συζήτησης, είναι το ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ το βράδυ της 21 12 2012.

Το θέμα γίνεται όλο και περισσότερο επίκαιρο, καθώς η ημερομηνία αυτή ολοένα και ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. 


Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνδέσει αυτήν την ημερομηνία με κάποια έντονα αστρονομικά φαινόμενα, που έχουμε ακούσει ότι θα συμβούν ειδικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περίεργη ημερομηνία που αποτελείται μόνο από τους αριθμούς 0, 1 και 2. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;

Θα έρθει το τέλος του κόσμου;
Θα εισέλθουμε στην Πέμπτη διάσταση;
Θα γίνει η Δευτέρα παρουσία;
Θα αντιστραφούν οι πόλοι της Γης;
Θα έρθουν οι εξωγήινοι;
Θα αφυπνιστεί η συνειδητότητάς μας;
Θα υλοποιηθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννου;

Το κατεξοχήν γεγονός που μας οδήγησε να υποστηρίζουμε ότι πρόκειται να έρθει το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι ότι στις 21-12-2012 ολοκληρώνεται το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας.
 Ένα ημερολόγιο, το οποίο παρόλο που ποτέ δεν το είδαμε, και παρόλο που ποτέ δεν καταλάβαμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του, μας έπεισαν ότι η τελευταία ημέρα που αναγράφεται σε αυτό είναι η 21-12-2012.

Σαν συμπληρωματικό στοιχείο αυτής της επικείμενης καταστροφής προστέθηκε και Αστρολογία!
Ακούσαμε χιλιάδες φορές ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία, εκτός του ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας, έναΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πρόκειται να συντελέσει με τον δικό του τρόπο στην καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσει ο πλανήτης μας.

Για πολλά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη από πολλούς αστρολόγους, ότι πρόκειται να συμβεί μια ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ του Ηλιακού μας συστήματος, έτσι που η Ηλιακή ακτινοβολία θα ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα καταστρέψει ότι βρει στο πέρασμά της.

Επίσης, μία δεύτερη μεγαλύτερη απειλή που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, προέρχεται από το γεγονός ότι παράλληλα με την υποτιθέμενη ευθυγράμμιση των πλανητών θα γίνει και μία ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πολύ σημαντικότερη και απείρως πιο επικίνδυνη από την πρώτη.
Πρόκειται για την Ευθυγράμμιση Γης- Ήλιου και ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ μέσω της συνόδου του Ηλίου με το κέντρο του γαλαξία μας, που κατά σατανική σύμπτωση, θα συμβεί και αυτή στις 21-12-2012!

Ως προς τα αποτελέσματα αυτής της τεράστιας ποσότητας ακτινοβολίας που θα δεχτούμε, υπάρχουν επίσης δύο εκδοχές:

Η πρώτη εκδοχή λέει, ότι η ενέργεια αυτή που θα κατέλθει στον πλανήτη μας, θα καταστρέψει τα πάντα. 

Η δεύτερη εκδοχή όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ακριβώς λόγω αυτής της τεράστιας ενέργειας κάποιοι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ θα εισέλθουν στην ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!
Έτσι, μια νέα εποχή θα ανατείλει για τον πλανήτη Γη, ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν Πνευματικό Επίγειο Παράδεισο, δυστυχώς όμως μόνο για τους Μυημένους.

Ας εξετάσουμε όμως το κατά πόσο θα μπορούσαμε να κινδυνεύουμε πραγματικά από όλα αυτά τα Συμπαντικά φαινόμενα με βάση τις δεδομένες αστρολογικές ερμηνείες που κυκλοφορούν χρόνια τώρα, από στόμα σε στόμα και πολλές φορές σπέρνουν ακόμα και τον πανικό…

Βεβαίως, το θέμα της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν είναι καινούριο.

Την πρώτη φορά που το ακούσαμε, τουλάχιστον στην σύγχρονη εποχή, ήταν την πρωτοχρονιά του έτους 2000 στην οποία μάλιστα οι τότε καταστροφολόγοι ισχυριζόταν ότι η ημερομηνία αυτή θα σηματοδοτούσε και την παύση της λειτουργίας όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι σύμφωνα με τις προβλέψεις των «ειδικών» δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα δύο τελευταία μηδενικά του αριθμού 2000 και θα γύριζαν πίσω στην χρονιά του 1900. 

Το αποτέλεσμα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα «χάος ακυβερνησίας», μέσω της «κυβερνητικής επιστήμης» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επιπτώσεις του οποίου δεν θα είχαν κανένα προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.

Ωστόσο, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, απολύτως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Γιορτάσαμε και πανηγυρίσαμε για την είσοδο της νέας χιλιετίας και συνεχίσαμε να ζούμε σε αυτήν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην προηγούμενη, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, χωρίς να συμβεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αμέσως μετά την αποτυχημένη πρόβλεψη καταστροφής του πλανήτη μας, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ η οποία αυτήν την φορά φαινόταν ακόμα πιο απειλητική: 21-12-2012
Ανακαλύψτε στο δεύτερο μέρος, πόσο μπορούν να ισχύουν στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι θεωρίες καταστροφολογίας.


Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 Μέρος ΒΕάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία   

Όπως είδαμε, στο πρώτο μέρος του άρθρου, πολλοί πιστεύουν ότι η ημερομηνία 21-12-2012 που πλησιάζει, είναι ιδιαιτέρως απειλητική.

Ο λόγος είναι ότι η Ευθυγράμμιση των Πλανητών που θα πραγματοποιηθεί εκείνη ακριβώς την ημέρα, αλλά και η Ευθυγράμμιση του Ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας, θα επιτρέψουν μία τεράστια αύξηση στα ποσοστά ακτινοβολίας που θα δεχτεί ο πλανήτης μας, και ενδεχομένως θα απειλήσουν τη ζωή στη Γη μέχρι θανάτου… 

Σήμερα όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας του διαδικτύου μπορεί πολύ εύκολα ο καθένας, αν επισκεφτεί έναν από τους πολλούς ειδικούς ιστότοπους να βρει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ΤΙΣ 

ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, σε οποιαδήποτε ημερομηνία θελήσει!
Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν την ακριβή θέση στην οποία θα βρίσκονται οι πλανήτες στις 21-12-2012.

Βεβαίως αυτό που διαπιστώνουμε, είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καμμία απολύτως ευθυγράμμιση μεταξύ τους, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το ηλιακό μας σύστημα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διάσπαρτα κατανεμημένη. 

xaralampidhs2 

Άρα λοιπόν, από ό,τι φαίνεται, μάλλον γλυτώνουμε από την πρώτη μεγάλη απειλή. 
Ας εξετάσουμε τώρα το δεύτερο θέμα της ευθυγράμμισης του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία μας, σύμφωνα με την διάδοση ότι το Ηλιακό σύστημα πρόκειται να διέρθει ακριβώς μέσα από το επίπεδο του Ισημερινού του Γαλαξία μας. 

Η αλήθεια είναι ότι η έρευνα αυτού του φαινομένου είναι πολύ πιο εξειδικευμένη από την πρώτη και πολύ δυσκολότερο να επιβεβαιωθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους πληροφορίες, που αφορούν στην θέση του Ηλιακού μας συστήματος μέσα στον Γαλαξία σπανίζουν, ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες της ΝΑΣΑ.

Προφανώς οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται είτε απολύτως εξειδικευμένες και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες των ειδικών αστρονόμων ή ακόμα πιθανώς να θεωρούνται και απόρρητες. 

Θα πρέπει να σας πω, ότι έψαχνα για πολύ καιρό αυτού του είδους τις πληροφορίες χωρίς να καταφέρω να εντοπίσω κάτι συγκεκριμένο, που θα μου επέτρεπε να εξακριβώσω το αν και κατά πόσον, ισχύει αυτή η πληροφορία της δεύτερης ευθυγράμμισης.

Ώσπου πριν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψή μου ένας χάρτης του Γαλαξία μας, στον οποίο απεικονίζεται, για εντελώς διαφορετική αιτία, από την ίδια την ΝΑΣΑ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. 
xaralampidhs3
 
Αυτός ο χάρτης απεικονίζει ένα εξαιρετικά περίεργο και σπάνιο φαινόμενο που αφορά στην δραστηριότητα του Ήλιου μαςκαι συνέβη στις 7 Μαρτίου 2012.

Την ημέρα εκείνη, ο Ήλιος μας άρχισε να εκπέμπει ακτίνες γ, εκατό φορές μεγαλύτερης έντασης από το γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα θέματα αυτά, Vela pulsar, που είναι το πιο ενεργό pulsar μέσα στον γαλαξία μας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι pulsar ονομάζεται κάθε πηγή ισχυρής, συνεχόμενης και περιοδικής ακτινοβολίας η οποία αποτελεί ένα συχνό συμπαντικό φαινόμενο και για τον λόγο αυτό, τα pulsar ονομάζονται από τους Αστρονόμους και ΦΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Στον αστρονομικό χάρτη όμως που δημοσίευσε η ΝΑΣΑ, προκειμένου να περιγράψει αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο και να δείξει το ποσοστό της ακτινοβολίας του Ηλίου μας σε σχέση με το Vela pulsar, απεικόνισε άθελά της, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ που στον χάρτη της ΝΑΣΑ αναφέρεται ως galactic plane.

Παρατηρούμε λοιπόν, ότι στον χάρτη αυτόν ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και η ακριβής θέση του Ήλιου μας, σε σχέση με το επίπεδο του Ισημερινού. 

Όπως πολύ εύκολα μπορούμε όλοι μας να διαπιστώσουμε, Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το επίπεδο του ισημερινού, από το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ την 21-12-2012, όπως μας έκαναν να πιστέψουμε και στην περίπτωση αυτή, οι διάφοροι ειδικοί καταστροφολόγοι.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ δεν πρόκειται να συμβεί είτε μεταξύ των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος, είτε μεταξύ του Ήλιου μας και του Κέντρου του Γαλαξία μας!

Δεν γνωρίζω, αν η 21-12-2012 θα είναι μία ημέρα που για κάποιους λόγους θα διαφέρει, τελικά, από όλες τις προηγούμενες ή τις επόμενες, αλλά αυτό που είναι σίγουρο και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ είναι πως, εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία.

Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανησυχία και αυτό όχι ως προς την ζωή επάνω στη γη, αλλά μόνο ως προς την ζωή των ηλεκτρονικών συστημάτων, τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων κτλ είναι το γεγονός, ότι αυτή η εκπομπή ακτινοβολίας γ που καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου, υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. 

Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε θα μπορούσε να συμβεί και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένας λόγος ή χρονικός προσδιορισμός που τουλάχιστο να γνωρίζουμε ότι θα έχει σχέση με την ημερομηνία 21-12-2012.

Φροντίστε λοιπόν να επικοινωνήσετε εγκαίρως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όχι γιατί κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους, αλλά επειδή πιθανώς κάποια στιγμή δεν θα λειτουργούν τα κινητά τους τηλέφωνα ή οι υπολογιστές τους… 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...