4 σημάδια ότι ο πνευματικός οδηγός σας προσπαθεί να σας βοηθήσει...

4 σημάδια ότι ο πνευματικός οδηγός σας προσπαθεί να σας βοηθήσει... Πριν ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σας κάνω 3 απλές ερωτήσεις:

-Έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος σας παρακολουθεί (ενώ δεν υπάρχει κανείς);

-Βρισκόσασταν ποτέ σε δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία και ξαφνικά νιώσατε ένα ρίγος και ανατριχιάσατε;

-Έχετε βρει ποτέ φτερό σε περίεργο μέρος;

Κάποιες φορές ο πνευματικός οδηγός σας ψιθυρίζει μια λέξη, σας δημιουργεί μια σκέψη και μια ιδέα ενώ άλλες φορές φωνάζει μέσω πολλών διαφορετικών σημαδιών. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Δώστε προσοχή στις επαναλήψεις. Να είστε ανοιχτοί ώστε να κατανοήσετε τα σημάδια μέσω της συγχρονικότητας. Αυτά τα σημάδια είναι ο οδηγός σας που απεγνωσμένα προσπαθεί να συνδεθεί μαζί σας.

  1. Αλλαγή θερμοκρασίας


Έχετε βρεθεί ποτέ σε δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία και ξαφνικά νιώσατε ρίγος; Ή μπήκατε σε ένα άλλο δωμάτιο και το σώμα σας άρχισε να κρυώνει; Μην αγνοήσετε αυτά τα σημάδια επειδή ο πνευματικός κόσμος ίσως σας προειδοποιεί ή θέλει να σας ενημερώσει ότι είστε προστατευμένοι.

Με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να εμφανιστεί το κρύο, η ζέστη είναι άλλο ένα στοιχείο που μπορεί να σας προειδοποιήσει. Λοιπόν ναι, υπάρχουν φορές που θερμότητα διαπερνά το σώμα και η δυσφορία της μας αναγκάζει να παρατηρήσουμε το περιβάλλον. Ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού, του αμαξιού ή ενός άλλου μέρους εκφράζουν αίσθηση προστασίας.

  1. Ακολουθίες αριθμών


Θα σας κάνω μια απλή ερώτηση: βλέπετε διαδοχικούς αριθμούς σε πινακίδες αυτοκινήτων, στο ρολόι ή σε διευθύνσεις; Αν απαντήσατε Ναι, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι οι ακολουθίες αριθμών έχουν ένα ξεχωριστό νόημα. Ο ειδικός Doreen Virtue λέει ότι αυτοί οι αριθμοί είναι σημάδια επικοινωνίας από τους αγγέλους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνετε προσοχή στις επαναλήψεις και να κάνετε μια έρευνα για να ανακαλύψετε τι προσπαθεί να σας μεταφέρει ο πνευματικός οδηγός και οι αγαπημένοι σας.

  1. Ιδιαίτερες μυρωδιές


Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι ο πνευματικός κόσμος έχει ένα τρόπο να ανακαλεί αναμνήσεις μέσα από τις οικείες μυρωδιές. Οπότε, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αυτά: -μυρίσατε ποτέ τριαντάφυλλα ή γαρδένιες ειδικά σε μέρος όπου δεν υπήρχαν λουλούδια; Μυρίζετε καπνό από τσιγάρο μέσα στο αμάξι σας;

Είναι ίσως ο αποθανών πατέρας σας που σας λέει να ηρεμήσετε. Η μυρωδιά μας αναγκάζει να παρατηρήσουμε. Ο πνευματικός κόσμος θα σας ακολουθεί με συγκεκριμένα αρώματα για να σας αναγκάσει να αφήσετε τις σκέψεις κατάθλιψης ή απογοήτευσης. Δώστε προσοχή σε αυτές τις στιγμές όταν εμφανίζονται οι μυρωδιές και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τους οδηγούς και τους αγγέλους σας.

  1. Τα ζώα συμπεριφέρονται διαφορετικά


Όλοι ξέρουμε ότι τα ζώα αισθάνονται και βλέπουν όσα δεν μπορούν να δουν τα ανθρώπινα μάτια, το οποίο σημαίνει ότι θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται διαφορετικά. Συνήθως ένας τρόπος για να καθαρίσετε τον αέρα είναι να θυμιατίσετε το δωμάτιο. Ο πνευματικός οδηγός και οι αγαπημένοι σας ίσως προσπαθούν να επικοινωνήσουν αλλά το μυαλό σας είναι τόσο απασχολημένο που δεν μπορείτε να λάβετε τα μηνύματα.

Καθησυχάστε τα ζώα καθώς και το πνεύμα σας. Και κάτι τελευταίο- αυτά είναι λίγα σημάδια ότι οι πνευματικοί οδηγοί προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Λοιπόν ναι, απλώς το κλείσιμο του ματιού της κουζίνας όταν μια κατσαρόλα βράζει, είναι θαύμα όταν βλέπουν ότι ένα παιδί πρόκειται να πάθει κακό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα ζώα για να σας απομακρύνουν από το κακό.

Θα πρέπει πάντα να λέτε τις προσευχές σας, να επιτρέπετε την καθοδήγηση στις ήσυχες στιγμές και να προστατεύετε το πνεύμα σας από οτιδήποτε που ο ανώτερος εαυτός σας βρίσκει επικίνδυνο. Ο πνευματικός κόσμος είναι μια όμορφη διάσταση και οι οδηγοί είναι πάντα γύρω σας για να βεβαιωθούν ότι μένετε στο μονοπάτι της αγάπης και του φωτός.
Μετάφραση: awakengr.com via adorablewords

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...