Ο μεγαλύτερος εθισμός των ζωδίων αποκαλύπτεται...

Ο μεγαλύτερος εθισμός των ζωδίων αποκαλύπτεται... Ευτυχώς ή δυστυχώς - κάθε ζώδιό έχει τουλάχιστον 2 εθισμούς που εμφανίζονται κατά καιρούς. Κάποια ζώδια μπορούν να εθιστούν στην αδρεναλίνη, άλλα στο βρώμικο φαγητό και άλλα στην υπερκατανάλωση στα ψώνια. Εδώ βλέπουμε σε τι είναι απελπιστικά εθισμένο κάθε ζώδιο.

Κριός: Τα κάνει όλα υπερβολικά γρήγορα.

Ο Κριός επιβαρύνεται όλη του τη ζωή με το να «πηγαίνει με 100χλμ την ώρα» ξοδεύοντας όλη του την ενέργεια σε ένα στόχο. Όταν επιβαρυνθεί πολύ ωστόσο, τότε εμφανίζεται η αδράνεια- και η κατάθλιψη. Συνήθως εθίζεται σοβαρά στην καφεΐνη και πίνει τον καφέ του σκέτο. Όταν ο εθισμός του καθιερωθεί μπορεί να καταναλωθεί από τον στόχο του οπότε να προσέχετε τον Κριό με τα τρία εσπρέσο.

Ταύρος: Ανεξέλεγκτες θερμίδες.

Ο Ταύρος έχει μια εμμονή με το φαγητό. Αγαπά να χαλαρώνει στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνοντας κάθε είδους λιχουδιάς που μπορεί να βρει. Λατρεύει τα πάντα από το τηγανητό βρώμικο φαγητό μέχρι τα γαλλικά τυριά. Μέχρι βέβαια αυτή η αγάπη αρχίσει να γίνεται όλο και περισσότερη και οι φίλοι του διακριτικά πρέπει να του προτείνουν την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο.

Δίδυμος: Γνώση και διεύρυνση του μυαλού

Μιλώντας νευρολογικά ο Δίδυμος έχει έναν «πεινασμένο» εγκέφαλο με εμμονή στην απορρόφηση γνώσεων. Βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση της αλήθειας και του αρέσει να βλέπει το σύμπαν με ένα διαφορετικό τρόπο. Είναι άτομο που σκέφτεται σε βάθος οπότε μην εκπλαγείτε αν γίνει εντελώς επίμονος όταν ανακαλύψει ένα καινούργιο θέμα που τον ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Υπέρ-αναλύει τα πάντα.

Πολύ συχνά ο Καρκίνος πιάνει τον εαυτό του να υπέρ-αναλύει τα πάντα. Είναι μια εμμονή που είναι δύσκολο να σταματήσει. Σε πολύ κακές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει στην αυτοκριτική και αυτό με τη σειρά του στην αυτό- απέχθεια. Κάποιες φορές βοηθάει το κα κάνετε ένα βήμα πίσω για να ανανεωθείτε και να αποκτήσετε καινούργια αντίληψη. Αν αφήσετε τις ανησυχίες να κυριαρχήσουν μπορούν να σας τρελάνουν.

Λέων: Ο εαυτός του.

Κάποιες φορές ο Λέων είναι υπερβολικά εγωιστής. Μπορεί να αποκτήσει εμμονή με την εμφάνιση του και την επιδίωξη να μείνει νέος. Έτσι, αθλείται σαν τρελός ή μπορεί να καταφύγει στην πλαστική χειρουργική. Δεν είναι κάτι σπουδαίο αν το έχει υπό έλεγχο- αλλά αν δεν είναι προσεκτικός μπορεί να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Παρθένος: Υγιεινή και καθαριότητα

Ο Παρθένος τείνει να τρελαίνεται με την καθαριότητα και δεν μπορεί να βλέπει τα πράγματα ακατάστατα. Αν μπει σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκουπίδια νιώθει έναν εξαναγκασμό να τα καθαρίσει και να το οργανώσει. Έως ένα βαθμό δεν είναι κακό αλλά αν η εμμονή γίνει υπερβολική μπορεί να οδηγήσει σε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Καλύτερα να μην ανακατεύετε πολύ το σπίτι τους!

Ζυγός: Ψώνια

Ο Ζυγός είναι γνωστός για τον εθισμό του στα ψώνια. Όταν όλα πάνε λάθος ή δεν νιώθει καλά τα ψώνια είναι η θεραπεία του. Σκέφτεται ότι ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια θα ολοκληρώσει το σύνολο ή ένα τρίτο διακοσμητικό θα δημιουργήσει το τέλει ο Φενγκ Σούι στο μπάνιο. Όταν τα μεταφορικά φορτηγά εμποδίζουν την κυκλοφορία ίσως είναι καιρός να ξεκόψετε από τις πιστωτικές!

Σκορπιός: Σeξουαλική επαφή

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένο ον με εθισμό στην φυσική επαφή και στην ωμή ευχαρίστηση. Είναι γνωστός για την τρέλα του με την σeξουαλική επαφή και τους πειραματισμούς του. Όταν του αρέσει κάποιος/α πολύ η λαγνεία μπορεί να κυριαρχήσει, κάνοντας τον να είναι έμμονος με την επιθυμία. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, με ένα Σκορπιό δε θα βαρεθείς ποτέ!

Τοξότης: Τυχερά παιχνίδια και ρίσκα

Ο Τοξότης είναι από την φύση του ριψοκίνδυνος και ενθουσιάζεται με το να ρισκάρει τις πιθανότητες. Αλλά κάποιες φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικούς εθισμούς σε ότι έχει σχέση με τα τυχερά παιχνίδια. Είτε αυτά είναι πόκερ, ιππόδρομος ή στοίχημα στο ποδόσφαιρο- απλώς αγαπά λίγο ταραχή. Όσο υπάρχει μέτρο δεν είναι κακό αλλά θα πρέπει να προσέχει να μην το ξεπεράσει.

Αιγόκερως: Η δουλειά του

Ο Αιγόκερως είναι παραγωγικός και αποφασισμένος εκ φύσεως- αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο παραπάνω επίμονος όσον αφορά την δουλειά του. Είναι γνωστό ότι βυθίζεται σε κάθε εργασία του μέχρι να την ολοκληρώσει. Δεν βλέπει κάποιο νόημα στο να αφήσει κάτι στην μέση- αλλά χρειάζεται να είναι προσεκτικός ώστε να μην φτάσει στο σημείο να καταρρεύσει.

Υδροχόος: Αλκοόλ

Όταν ο Υδροχόος κουραστεί να ακούει τις φωνές στο κεφάλι του τις πνίγει με ένα ποτό- ή δέκα. Απολαμβάνει οτιδήποτε από ακριβά ποτά μέχρι το φτηνό κρασί. Όταν δεν νιώθει καθόλου καλά καταφεύγει στο αλκοόλ για να ναρκώσει τα συναισθήματα του. Όταν το παρακάνει, μην σκεφτείτε καν να τον ξυπνήσετε!

Ιχθύς: Δεν υπάρχει κάποια διάκριση- σε όλα!

Σε τι δεν είναι εθισμένος ο Ιχθύς; Αυτή είναι η ερώτηση. Όταν δεν νιώθει καλά μπορεί να αναζητήσει το κοντινότερο υποκατάστατο, είτε αυτό είναι φαγητό, αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο. Έχει εθιστική προσωπικότητα και μπορεί να κολλήσει σε κακές συνήθειες από τις οποίες χρειάζεται πολύ χρόνο για να ξεκόψει. Δεν φημίζεται για τον αυτοέλεγχο του.
Μετάφραση: awakengr.com via zodiacfire.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...