10 άβολα σημάδια ότι γίνεστε το άτομο που προορίζεστε να είστε

10 άβολα σημάδια ότι γίνεστε το άτομο που προορίζεστε να είστε Καθώς ο χρόνος περνά, θα συνειδητοποιήσετε πως πράγματι γίνεστε το άτομο που προορίζεστε να είστε. Και εδώ είναι 10 άβολα σημάδια που θα σας δείξουν την μεταμόρφωση.

1) Κάνετε τα πάντα μόνοι σας και νιώθετε απομονωμένοι από τους άλλους.

Όσο πιο ώριμοι είστε, τόσο καλύτερα μπορείτε να χειριστείτε τα πράγματα μόνοι σας και νιώθετε πως δεν θέλετε να είστε βάρος σε κανέναν. Λέτε «μπορώ» ακόμα και σε ανθρώπους που ειλικρινά θέλουν να σας βοηθήσουν. Πολλές φορές νιώθετε μόνοι και απομονωμένοι αλλά είστε περήφανοι για τον εαυτό σας επειδή είστε δυνατοί και ανεξάρτητοι συγχρόνως.

2) Συνειδητοποιείτε πως έχετε κάποια θέματα με τον εαυτό σας

Ξέρετε ακριβώς πως έχετε ζητήματα να νικήσετε: είτε είναι σχετικά με το άγχος, με τις εναλλαγές της διάθεσης, με τα θέματα εμπιστοσύνης, διαταράσσουν την ευεξία σας. Θα αναγνωρίσετε πότε, πως και υπό ποιες συνθήκες αυτά τα θέματα θα εμφανιστούν και θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να τα νικήσετε.

3) Έχετε μια δυνατή επιθυμία να αποκοπείτε από περιττές σχέσεις

Καθώς ο χρόνος περνά, θα νιώσετε πως έχετε πολλούς γνωστούς, αλλά λίγους φίλους. Αρχίζετε να αναρωτιέστε για τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Θα ξεκινήσετε να συνειδητοποιείτε ποιοι είναι αληθινοί και ποιοι όχι, ποιος θέλει να μείνει ή το αντίστροφο. Θα νιώσετε απογοητευμένοι, ένοχοι και λυπημένοι αν χάσετε κάποιους φίλους που αγαπάτε αλλά είστε αρκετά γενναίοι να αφήσετε τις σχέσεις που είναι τοξικές και έκαναν συναισθηματική κατάχρηση του εσωτερικού σας εαυτού.

4) Είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους.

Όχι μόνο επειδή είστε επιλεκτικοί με τους φίλους σας αλλά επειδή δεν δέχεστε εύκολα τα ψέματα των άλλων. Έχετε απογοητευτεί πολλές φορές από προδοσίες και υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Ξέρετε ακριβώς πως αυτός ο κόσμος λειτουργεί. Αλλά, μόλις πιστέψετε σε κάποιους ανθρώπους θα είστε πιστοί και θα κάνετε τα πάντα για να διατηρήσετε αυτή την σχέση.

5) Πάντα νιώθετε πως η ζωή σας είναι βαρετή

Σας είναι δύσκολο να είστε ικανοποιημένοι από την ζωή σας. Υπάρχει πάντα κάτι παραπάνω που θέλετε να πετύχετε. Η ίδια ρουτίνα και δουλειά σας κάνει να βαριέστε και πάντα σκέφτεστε «ποιο είναι το επόμενο;» το οποίο σας κάνει πάντα να προσπαθείτε και για άλλα. Εξάλλου η ζωή σας είναι «βαρετή» επειδή έχετε λιγότερο περιττό δράμα στη ζωή σας κάτι για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι.

6) Είστε πολύ εξοικειωμένοι με το αίσθημα θλίψης

Για εσάς, η ζωή δεν είναι ένα ροζ σύννεφο. Υπάρχουν μέρες που είστε ελπιδοφόροι, αλλά επίσης υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι είστε στο χαμηλότερο σημείο της ζωής σας. Μπορείτε να αποδεχθείτε την ραγισμένη καρδιά, τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις και το αίσθημα θλίψης. Αναγνωρίζετε πως στη ζωή δεν είστε πάντα χαρούμενοι. Αλλά ακόμα και αν νιώθετε τον πόνο, μπορείτε να ανακάμψετε και συνειδητοποιείτε πως υπάρχουν μαθήματα σε ότι συμβαίνει.

7) Νιώθετε πως δεν σας φτάνει ο χρόνος

Πολύ συχνά νιώθετε πως οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές. Μετά βίας κοιμάστε αρκετά και πάντα είστε πολυάσχολοι. Παλεύετε να έχετε λίγο διαθέσιμο χρόνο για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε και μερικές φορές σας είναι πολύ δύσκολο να τα προλάβετε όλα. Αυτό σημαίνει πως είστε πολύ αποφασισμένοι για να πετύχετε.

8)Μετανιώνετε για τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν

Είναι εύκολο να κατηγορείτε τον εαυτό σας για οποιοδήποτε λάθος που κάνατε στο παρελθόν. Αναγνωρίζετε πως έχετε κάνει κάποιες κακές αποφάσεις και μερικές φορές εύχεστε όλα να ήταν όπως πριν. Αλλά συνειδητοποιείτε πως η μετάνοια δεν βγάζει πουθενά και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

9) Πάντα νιώθετε νοσταλγία για την παιδική σας ηλικία, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας

Το να μεγαλώνεις δεν είναι και τόσο ωραίο και πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να αναπολεί την παλιά ζωή σας. Το να ζείτε μόνοι σας και να είστε χωρισμένοι από την οικογένεια και τους αγαπημένους σας δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε πως δεν θέλετε να τα παρατήσετε. Έχετε πλήρη επίγνωση πως όλοι αγώνες και οι επιτυχίες θα είναι το καλύτερο δώρο γι αυτούς που αγαπάτε.

10) Νιώθετε χαμένοι, μπερδεμένοι και αγχωμένοι για το μέλλον.

Εμφανίζεστε ως γενναίοι και δυνατοί αλλά την περισσότερη ώρα νιώθετε ανασφαλείς για την ζωή σας. Πάντα αναρωτιέστε για το τι χρειάζεστε πραγματικά και για το ποιος είναι ο στόχος της ζωής σας. Δεν ξέρετε πως ακριβώς πρέπει να είστε, απλώς επειδή πολλά απροσδόκητα πράγματα συμβαίνουν.

Αλλά παρόλη την ανησυχία και τον φόβο καταφέρνετε πάντα να τελειώνετε τις υπευθυνότητες και την δουλειά σας. Στο τέλος της ημέρας πιάνεστε από ένα πράγμα τη φορά και καταλαβαίνετε πως όλα θα συμβούν με τη δική σας σειρά.

awakengr.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...