Πώς ξέρετε ότι κάποιος σας σκέφτεται

Πώς ξέρετε ότι κάποιος σας σκέφτεται Σκέφτεστε κάποιον τον τελευταίο καιρό;

Πριν απομακρύνετε αυτή τη σκέψη, σκεφτείτε την πιθανότητα πως αυτή τη στιγμή σας σκέφτεται και ο άλλος επίσης. Το αγνοείτε και οι 2 αλλά τα μυαλά σας προσπαθούν να σας πουν κάτι βαθύ.

Απλώς πρέπει να ερμηνεύσετε αυτή τη μέθοδο επικοινωνίας αντί να αποσπάσετε την προσοχή σας σε άλλα πράγματα όπως στην τηλεόραση ή σε βιντεοπαιχνίδια. Αυτή η τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ δύο μυαλών έχει κάποια αλήθεια μέσα της. Η ύπαρξη της είναι αδιάψευστη.

Όλοι την νιώθουμε σε συχνή βάση. Ακόμα και στην απομόνωση είναι αυτή που μας συνδέει με μακρινούς τόπους και ανθρώπους. Πώς ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται; εμπιστευθείτε τις παρορμήσεις σας.

Αυτή η επικοινωνία μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ερωτευμένους, φίλους ή σε οποιονδήποτε που έχει στενή σχέση με κάποιον. Όταν σκέφτεστε κάποιον με απόλυτη προσοχή, μπορείτε να τον βρείτε. Μόνο ένας ανόητος αρνείται τις εξαιρετικές ψυχικές δυνάμεις του μυαλού.

Πώς ξέρετε ότι κάποιος σας σκέφτεται;

Εδώ είναι κάποια σημάδια


Αν σας εμφανιστεί η ψυχική εικόνα κάποιου απότομα μέσα στο μυαλό σας χωρίς κάποιο εμφανές ερέθισμα, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα πως σας σκέφτεται. Ένα κύμα σκέψης έρχεται προς το μέρος σας και προσπαθεί να συγχρονιστεί με την ψυχική σας συχνότητα.

Για παράδειγμα, αν πάτε σε ένα μέρος όπου έχετε αναμνήσεις από κάποιο άτομο, ενώ είστε σε αυτό το μέρος είναι κατανοητό πως η σκέψη του εμφανίζεται στο μυαλό σας.

Αλλά αν απλώς περπατάτε στον δρόμο και τίποτα από αυτά που σας περιβάλλουν δεν λειτουργεί ως ερέθισμα για να θυμηθείτε κάποιον, τότε αυτό σημαίνει πως κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεπαθητικά.

Αν δεν έχετε συναντήσει κάποιον για καιρό και εντελώς απρόσμενα συνειδητοποιήσετε ότι τον σκέφτεστε συνέχεια, το μυαλό σας προσπαθεί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν.

Είναι σημάδι πως τον έχετε συναντήσει και του έχετε μιλήσει. Σας υποδεικνύει πως κάποιος πεθαίνει να σας μιλήσει και σας σκέφτεται συνεχώς. Του δίνετε προσοχή;

Ίσως νιώσετε ένα ξαφνικό αίσθημα ενοχής να αναβλύζει στο μυαλό σας και προκαλεί μια ψυχική αναταραχή. Ποια είναι η πηγή αυτού του συναισθήματος;

Όταν έχετε ευθυγραμμιστεί ψυχικά με κάποιον, νιώθετε θλίψη που δεν τον έχετε δει εδώ και καιρό. Τέτοια συναισθήματα είναι φυσιολογικό να εμφανιστούν. Μπορούν να εμφανιστούν λόγω της απομάκρυνσης από έναν αγαπημένο ή από έναν συγγενή.

Μπορεί να συμβεί αμέσως μετά από έναν χωρισμό επειδή η σύνδεση μεταξύ δύο ερωτευμένων είναι ακόμα αρκετά δυνατή.

Εξαρτάται από το πόσο θέλετε να προχωρήσετε με αυτόν που συνδέεστε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε απλώς να αναγνωρίσετε αυτές τις σκέψεις και να προχωρήσετε στη ζωή σας ή θα μπορούσατε να τις δεχθείτε ως ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε με κάποιον.

Πώς ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται; αφήστε το ένστικτο σας να σας καθοδηγήσει προς την αλήθεια. Αυτός είναι ο μόνος βέβαιος δρόμος. Πιστέψτε στους περίεργους τρόπους επικοινωνίας.
awakengr.com
Image source

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...