5 παγίδες που χρησιμοποιούνται για να απενεργοποιήσουν και να...

5 παγίδες που χρησιμοποιούνται για να απενεργοποιήσουν και να... Η ανθρώπινη συνείδηση είναι ο στόχος σε έναν μεγάλο πόλεμο ελέγχου όπου οι άνθρωποι πρόθυμα συναινούν στις κοινωνικές συνθήκες οι οποίες ξεκάθαρα αποτυγχάνουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και ακόμα τους κάνουν κακό.

Αποδεχόμαστε το καθεστώς λόγω πολέμων, φόβου, περιβαλλοντικών καταστροφών, απληστίας, διαφθοράς, δηλητηριασμένης υγείας και έλλειψης επειδή βρισκόμαστε σε παγίδες που εμφανίζονται άνετες και μας κρατούν ομήρους με λανθασμένες πεποιθήσεις.

Στην πραγματικότητα, το να βγούμε από αυτές τις παγίδες θα μας επέτρεπε να εφαρμόσουμε τις αρχές της ειρήνης, της βιωσιμότητας, της εξερεύνησης, της αποδοχής και της διαδικασίας του να βελτιώσουμε τις ανθρώπινες συνθήκες.

Αρχικά όμως, πρέπει να δούμε και να αναγνωρίσουμε τα όρια της φυλακής στην οποία βρισκόμαστε.

«Υπάρχουν πέντε βασικά κουτιά για την ανθρώπινη συνείδηση, υπάρχουν πέντε πράγματα που την απενεργοποιούν. Πέντε μοντέλα που προσπαθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους, άκαμπτους μέσα στους τοίχους τους. Και αν είστε μέσα σε αυτά τα κουτιά, δεν πρόκειται να επεκτείνετε την συνείδηση σας για να καταλάβετε την πραγματική αλήθεια του τι συμβαίνει στον κόσμο μας.» - Mark Passio

Πολιτική


«Αν κάποιος αναγνωρίζεται ως δεξιός ή αριστερός, δημοκρατικός, φιλελεύθερος δημοκράτης κτλ…» -Mark Passio

Η αυτό-αναγνώριση από μια συγκεκριμένη πολιτική μεριά είναι μια από τις διαχωριστικές καταστάσεις της συνείδησης που υπάρχουν στον κόσμο μας σήμερα.

Αυτό είναι εμφανές στην ποιότητα και στο χαρακτήρα του δημόσιου λόγου και στο πως συγχωνεύεται με τα οικονομικά συμφέροντα για να δημιουργήσει άγχος, πίεση και συγκρούσεις σε κάθε κοινωνικό επίπεδο.

Θρησκεία


Οι μεγάλες πολιτιστικές θρησκείες του κόσμου είναι ίσως η μεγαλύτερη παγίδα για την ανθρώπινη συνείδηση που έχει επινοηθεί και χρησιμοποιούνται ως μέσο για να ελέγξουν τους ανθρώπους. Αυτό έχει διαφθείρει τον κόσμο και έχει προκαλέσει των θάνατο των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η αποδοχή της πιθανότητας για μια καλύτερη ύπαρξη μετά τον θάνατο είναι μια δικαιολογία για να αγνοήσουμε την ποιότητα της ζωής της τωρινής ύπαρξης και για την συμμετοχή στην κακοήθεια.

Φυσικά, βλέπουμε πως αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιείται εναντίον μας σήμερα για να δημιουργήσει μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στους ανθρώπους της γης καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες δημιουργούν καινούργιους θρησκευτικούς πολέμους βάζοντας το Ισλάμ ενάντια του Χριστιανισμού. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αν αυτή η μάχη επιτρέπεται να κλιμακώνεται.

Επιστημονισμός


«Όχι αυτό που αποκαλώ αληθινή επιστήμη, αλλά αυτό που αποκαλώ εξαιρετικά άκαμπτο σκεπτικισμό με τη μορφή της τωρινής επιστήμης που εμπορεύεται στη σύγχρονη επιστήμη του σημερινού κόσμου.» - Mark Passio

Η επιστήμη έχει γίνει ένα είδος θρησκείας, όπου οι ιδέες ελέγχονται με μια παράξενη διαδικασία μελέτης αναμεμειγμένης με αξιολόγηση από ομότιμους, με την εταιρική και νομισματική επιρροή και με τον εγωισμό.

Σε αυτό το παράδειγμα δεν υπάρχει χώρος για ιδέες που αμφισβητούν τις μακρόχρονες υποθέσεις και θεωρίες σχετικά με τον κόσμο που καταπνίγουν την ανθρώπινη πρόοδο.

Επαναστάτες ερευνητές όπως οι Graham Hancock και Rupert Sheldrake είναι παραδείγματα για το πώς ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με την προέλευση του ανθρώπου και προς τα πού κατευθύνεται αποκλείστηκαν από τον άκαμπτο τρόπο σκέψης του επιστημονικού κόσμου που ωθεί τον εμπορικό σκεπτικισμό ως ικανοποιητική ποιότητα.

«Η επιστήμη τοποθετείται στο βάθρο και τους διαβεβαιώνει όλους πως έφτασε με ψυχραιμία στα συμπεράσματα της. Εν τω μεταξύ, είναι γεμάτη υποθέσεις, αρνήσεις και περιορισμούς και κάνει το σοβαρό λάθος να παρουσιάζει θεωρίες ως γεγονότα. Τα λάθη της βασικής επιστήμης ευχαρίστως κατασχέθηκαν από τεχνοκράτες, που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν την επιστήμη και την τεχνολογία για να συνεχίσουν τις δικές τους φιλοδοξίες ελέγχου…» - Makia Freeman

Το κίνημα της νέας εποχής


Ακόμα ένα κουτί για την ανθρώπινη συνείδηση που είναι σχετικά καινούργιο στον κόσμο μας είναι Το Κίνημα της Νέας Εποχής, το οποίο εγκαταλείπει την γνήσια επιστήμη για χάρη της αίσθησης της καλής φαντασίας και κρατά τους ανθρώπους παραγκωνισμένους από το να δράσουν και να συμμετάσχουν πλήρως στον κόσμο μας. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα ανοιχτών πεποιθήσεων που οι αρχές του περιγράφονται από τα 10 παρακάτω:

  1. Αγνόησε το «αρνητικό»

  2. Ποτέ μην θυμώνεις

  3. Όλα είναι ένα, οπότε όλα είναι καλά

  4. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πραγματικά

  5. Αποδέξου την αδικία, ποτέ μην αντιστέκεσαι

  6. Ένας αποδυναμωμένος νόμος της έλξης

  7. Μην εκδικείσαι αυτόν που σε πλήγωσε

  8. Πρέπει να φοβάσαι το Χάος

  9. Πρέπει πάντα να νιώθουμε καλά

  10. Η αλήθεια δεν χρειάζεται να ορίζεται


-Mark Passio

5) Το νομισματικό σύστημα- Η γενική πίστη στα χρήματα


Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα από όλες, τους υποδουλώνει σχεδόν όλους πάνω στη γη. Στη ρίζα αυτής της πεποίθησης υπάρχει η γενική πίστη στα χρήματα, αυτή η πίστη στα χρήματα έχει περισσότερη αξία από την ίδια την ζωή και είναι επομένως πιο πολύτιμη από οτιδήποτε έχει να προσφέρει η ζωή.

Εξαιτίας αυτού, αμέτρητα συστήματα, απάτες, διατάγματα, προγράμματα χρέωσης-υποδούλωσης, νοθείες και κλοπές μπορούν να φιλτράρουν την ενέργεια και τον χρόνο των ανθρώπων, οδηγώντας μας πουθενά αλλά στην καταστροφή μας.

Το νομισματικό σύστημα που έχουμε σήμερα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, με μια μικρή κυβερνητική ελίτ που έχει επινοήσει και ελέγχει τώρα ένα διεθνές σύστημα χειραγώγησης το οποίο δίνει απεριόριστη δύναμη σε αυτούς που δημιουργούν τα χρήματα χωρίς να χρειάζεται να παράγουν κάτι πραγματικής αξίας.

Τελικές σκέψεις

Είναι αδύνατο να καταλάβουμε τις συγκρούσεις, το χάος και την ιεράρχηση του κόσμου μας χωρίς να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η ανθρώπινη συνείδηση περιορίζεται, εγκλείεται και υποδουλώνεται από αυτά τα παραδείγματα. Σε αυτό το σημείο, στον καιρό της επικοινωνίας, ωστόσο χρειάζεται κάποια εσκεμμένη προθυμία για την συνέχιση της λειτουργίας σε αυτά τα πέντε κουτιά.

«Είναι πολύ ευκολότερο να κοροϊδέψεις τους ανθρώπους, να τους πείσεις πως έχουν εξαπατηθεί- αυτή είναι η φύση της επιβεβαίωσης της προκατάληψης και άλλων ψυχολογικών εργαλείων χειραγώγησης. Η απελευθέρωση από τον αρχαίο, ιστορικό «σταθερό» έλεγχο του νου είναι μια συνεχής διαδικασία για την αφύπνιση από στάδιο της άρνησης. Η πνευματική εμφάνιση και η αφύπνιση περιλαμβάνουν την ψυχολογική απόδραση από τις συναινετικές κοινωνικές συμφωνίες των πλανητικών μας πολιτισμών.» -Karlos Kukuburra

Image Credit: Copyright: bowie15 / 123RF Stock Photo

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...