Τι προσπαθεί να σας πει το υποσυνείδητό σας με βάση τις συνήθειες...

Τι προσπαθεί να σας πει το υποσυνείδητό σας με βάση τις συνήθειες... Σκεφτήκατε ποτέ πως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι;

Όλοι αγωνιζόμαστε στο να ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες, κάτι το οποίο σίγουρα μοιραζόμαστε με τους άλλους. Τα προβλήματα μας ίσως να είναι διαφορετικά, αλλά όλοι βασικά περνάμε λίγο-πολύ τα ίδια, να το πω έτσι. Το χειρότερο, ωστόσο είναι το αυτο-σαμποτάζ που κάνουμε στον εαυτό μας. Οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τι θέλει το υποσυνείδητό σας να ξέρετε με βάση τον τρόπο που σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

Ο χειρότερος εχθρός

Κάποιες φορές εμείς είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας. Αντί οι άλλοι να προσπαθούν να μας σαμποτάρουν εμείς το κάνουμε στον εαυτό μας. Χάρη στον κατάλογο των σκέψεων υπάρχει τώρα ένας περιεκτικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα αυτό το ζήτημα κοιτώντας στο υποσυνείδητό μυαλό μας ώστε να ανακαλύψουμε τις καλύτερες συστάσεις του και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας.

Η αρνητική επιστροφή

Είναι ασφαλές να πούμε πως αρκετοί από εμάς έχουμε βρεθεί σε μίζερες σχέσεις. Αυτό που επίσης αληθεύει είναι ότι πολλοί από εμάς έχουμε την τάση να επιστρέφουμε σε αυτούς τους ανθρώπους μετά τον χωρισμό ενώ ξέρουμε ότι δεν είναι καλοί για εμάς. Θυμόμαστε τις καλές στιγμές, αλλά ποτέ τις κακές και ως αποτέλεσμα καταλήγουμε να υποφέρουμε.

Η απάντηση

Το υποσυνείδητό σας θέλει να συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι καλή κίνηση από μέρος σας. Αν απολαμβάνετε το να είστε με κάποιον που σας πληγώνει, τότε ίσως το θέμα να είναι κάτι πιο σοβαρό. Ίσως αισθάνεστε πως πρέπει να τιμωρήσετε τον εαυτό σας με αυτούς τους ανθρώπους, ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν κάνατε τίποτα κακό.

Ο δεσμευτικός τύπος

Όταν ξεκινάμε μια σχέση, είναι σημαντικό να βρούμε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν. Ωστόσο, αν συνεχίζετε να έλκεστε από ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ικανοί ή απρόθυμοι να δεσμευτούν, τότε ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Πληγωμένοι άνθρωποι

Τείνετε να φέρνετε ανθρώπους στην ζωή σας οι οποίοι είναι υπερβολικά «σπασμένοι» για να δεσμευτούν αληθινά και το κάνετε αυτό επειδή νομίζετε πως κι εσείς είστε έτσι. Η αλήθεια είναι, ότι το υποσυνείδητο σας θέλει να ξέρετε πως αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είστε «σπασμένοι». Ίσως είστε τρομαγμένοι ή φοβισμένοι αλλά όχι σπασμένοι.

Δυστυχία

Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο στο να νιώθετε δυστυχισμένοι. Συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς και ακόμα και αν πονάει είναι εντάξει. Αν συνεχίζετε να επιμένετε πως είστε δυστυχισμένοι, ακόμα και αν τίποτα δεν είναι λάθος, τότε υπάρχουν βαθύτερα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και το υποσυνείδητο σας είναι εδώ για να βοηθήσει.

Από μέσα σας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι πως πιστεύετε ότι μια εξωτερική πηγή θα παίξει κάποιο ρόλο και θα σας βοηθήσει. Περιμένετε τις αλλαγές να έρθουν σε εσάς, όταν στην πραγματικότητα, δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να έχετε ένα δραστήριο ρόλο στο να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε πως έχετε την ικανότητα να αλλάξετε το μυαλό και τον σκοπό σας.

Απομάκρυνση

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να απομακρύνετε τους ανθρώπους από την ζωή σας, ειδικότερα όταν είναι θετικά στοιχεία για εσάς. Αν συνειδητοποιήσετε πως αυτό είναι κάτι που κάνετε, τότε είναι προφανές πως σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Πρέπει να ακούτε το υποσυνείδητο σας και να κάνετε αυτό που στ΄ αλήθεια θα σας ωφελήσει.

Απώλεια

Θέλετε αγάπη και επαφή, αλλά φοβάστε τόσο πολύ την απώλεια, που δεν αποδέχεστε καν τις θετικές σχέσεις της ζωής σας. Νιώθετε πιο ασφαλείς όταν απομακρύνετε τους ανθρώπους, αλλά αυτός είναι ένας πολύ ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Θα έχετε θέματα όπου θα χάσετε ανθρώπους, αλλά όχι όλους. Δεν θα σας αφήσουν όλοι.

Παράξενες εικασίες

Είναι σαν να καταπίνετε μια δηλητηριώδης κάψουλα όταν πείθετε τον εαυτό σας για κάτι που δεν ισχύει καν. Το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας συνέχεια και καταλήγουμε να κάνουμε τις καταστάσεις χειρότερες από ότι χρειάζεται να είναι. Σκέφτεστε κάτι, υποθέτετε ότι είναι αλήθεια και τότε δεν αποδέχεστε ποτέ πως η αλήθεια είναι κρυμμένη κάπου αλλού.

Πεποιθήσεις

Αμφιβάλλετε πολύ για τους ανθρώπους. Φοβάστε πως οι άνθρωποι είναι για να σας σαμποτάρουν και πως είστε οι μοναδικοί με τις σωστές απαντήσεις. Ως αποτέλεσμα, καταλήγετε να αγχώνεστε για το τίποτα. Βάζετε τον εαυτό σας στον λάκκο της απογοήτευσης, ακόμα και όταν ο λάκκος είναι εντελώς περιττός και υπάρχει μόνο και μόνο γιατί εσείς τον δημιουργήσατε.

Κακές διατροφικές συνήθειες

Όλοι ξέρουμε πως το κακό φαγητό είναι κακό για εμάς και γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι τα κακά φαγητά… ανεξαρτήτως από το πώς προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας για το αντίθετο. Αν δεν θέλετε να τρέφεστε άσχημα, αλλά το κάνετε ούτως ή άλλος, τότε υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα που το υποσυνείδητο σας θέλει να αναγνωρίσετε.

Φαγητό λόγω άγχους

Ειλικρινά, ίσως είστε απλώς αγχωμένοι ή καταβεβλημένοι. Άτομα λένε πως στρέφονται στο φαγητό για παρηγοριά όταν είναι αγχωμένοι ή θλιμμένοι και αυτό γιατί όντως το φαγητό είναι παρηγοριά. Ίσως χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε τόσο.

Προχωρώντας μπροστά

Αν θέλετε να προχωρήσετε στην ζωή, πρέπει να κάνετε την κατάλληλη δουλειά. Ωστόσο, αν αρνηθείτε να το κάνετε, τότε μόνο θα πληγώσετε τον εαυτό σας. Αρνείστε τις ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να σας κάνουν να προχωρήσετε σε μια πιο άνετη κατάσταση στην ζωή σας. Το να μην κάνετε αυτό που χρειάζεται θα σας κάνει να νιώθετε κολλημένοι και ανίκανοι.

Αυτό που θέλουμε

Αν αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να συσχετιστείτε, τότε πιθανότατα συμβαίνει επειδή είστε σε ένα μονοπάτι για το οποίο δεν είστε βέβαιοι. Ίσως να μην θέλετε αυτό που νομίζετε ότι θέλετε. Ίσως πρέπει να σκάψετε λίγο περισσότερο. Ίσως πρέπει να βρείτε την αληθινή σας αγάπη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...