Η ευθυγράμμιση του Ελένιν και οι παγκόσμιες συμπτώσεις (έκτακτες αργίες, ασκήσεις - συνέδρια στο Denver και γεωπολιτικές εντάσεις)


Σκοπός μου με αυτό το κείμενο δεν είναι να προκαλέσω κανενός είδος φόβου αλλά να επισημάνω ότι η ερχόμενη εβδομάδα 26-30/9 έχει χαρακτηριστεί ως η πλέον επικίνδυνη για να συμβούν γεγονότα που θα επηρεάσουν την καθημερινή ζωή πολλών ανθρώπων στη Γη, πιθανότατα και τη δική μας. Από τη μία η παγκόσμια οικονομική κατάσταση, από την άλλη τα γεωστρατηγικά στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και από την ακόμα πιο άλλη η διέλευση του Κομήτη Ελενιν και η ευθυγράμμιση του ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορεί να πρέπει να μας ανησυχούν. Μπορεί και όχι… δεν ξέρω… Παραθέτω κάποια στοιχεία και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και προετοιμάζεται σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο αναλόγως.

 • Ο Κομήτης Ελένιν βρίσκεται ανάμεσα στη Γή και τον Ηλιο σε τέλεια ευθυγράμμιση στις 27/9. Στις προηγούμενες 3 ευθυγραμμίσεις του έγιναν 3 μεγάλοι σεισμοί (Χιλή, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία). Τώρα βρίσκεται πολύ πολύ πιο κοντά.
 • Η Γη τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει πολύ έντονη και πρωτόγνωρη σεισμική δραστηριότητα. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε και εμείς σε ιδιαίτερα σεισμογενή χώρα.
 • Στις 27/9 η Αμερική ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το άσκηση μέγιστης ετοιμότητας DEFCON1 που πραγματοποιείται σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρίσκεται στο Denver (Colorado) στις 27/9. Το Denver βρίσκετα στις κεντροδυτικές ΗΠΑ και θεωρείται το πιο ασφαλές γεωγραφικά μέρος στην Αμερική. Εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο και υπερσύγχρονο υπόγειο καταφύγιο των ΗΠΑ όπου μπορεί να φιλοξενήσει το στρατηγείο της CIA και όλους τους Elite (υπερπλούσιους). Κατά τη διάρκεια της άσκησης Ο Ομπάμα θα είναι πολύ βαθιά στα έγκατα της Γης!
 • Εκείνες τις ημέρες υπάρχουν προγραμματισμένα Συμπόσια και Συνέδρια στο Denver όπου θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη πολυεθνικών. Κάποια μπορεί να είναι άσχετα αλλά τα παραθέτω έτσι κι αλλιώς.
 1. 2011 ACEEE National Conference on Energy Efficiency as a ResourceSeptember 25, 2011 – September 27, 2011 Hyatt Regency Denver Tech Center Denver, CO
 2. The Coca-Cola Company, NatureWorks and Cereplast headline the Biopolymers Symposium September 26-28, 2011
 3. ControlLogix and RSLogix 5000 Training Seminar September 27-29, 2011
 4. ieee-greencom September 26-27, 2011
 5. 2011 Homeland Security Symposium September 26-27, 2011
 6. Strategies for Justice Conference September 26-30, 2011
 7. 2011 Kentico Connection – Denver September 26-30, 2011
 8. Annual Educational Networking Conference September 25-27, 2011
 9. NASA Lands in Colorado With International Space Station EventsSeptember 21-27, 2011
 • Παγκόσμιοι ηγέτες παίρνουν τις διακοπές τους εκείνη την περίοδο. πχ το Κονγκρέσο στην Αμερική κάνει διακοπές άλλη περίοδο κάθε χρόνο. Μόνο φέτος ξεκινάνε το διάλειμμα τους 25/9. Αλλά δεν είναι μόνο το Κονγκρέσο. Προσέξτε το πόσο συγχρονισμένα πολλές κυβερνήσεις παίρνουν τις “διακοπές” τους αυτό το χρονικό διάστημα… Λέτε να ξέρουν κάτι;
 1. The United Nations has an empty schedule from September 23rd through October 10th, 2011.
 2. The UK Parliament is in recess from September 15th through October 10th, 2011.
 3. The United States Congress is on vacation from September 25th through October 2nd, 2011.
 4. The Australian Parliament will not be sitting on those days as well.
 5. Germany’s President’s schedule is empty after September 25, 2011.
 6. Pope Benedict will be in Germany from September 22nd-25th, but it is unclear where he will be on September 26-27th.
 7. Το ΔΝΤ έχει την ετήσια σύνοδο το ΣΚ 24-25/9 με όλους τους τραπεζίτες και υπουργούς οικονομικών. Μετά μπορεί να πάνε όλοι μαζί εκδρομούλα στο Denver.
 • Όλα τα παραπάνω, βεβαίως, μεσούσης της τραγικής κατάστασης σχετικά με την επικείμενη (ΚΑΙ τυπική) πτώχευση της Ελλάδας, της έντασης που επικρατεί στην περιοχή της Κύπρου, αλλά και εν αναμονή της τελικής απόφασης του ΟΗΕ για την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως κράτος.

Πηγή: http://idioisommasi.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...