Προετοιμασία υποδοχής του Φωτός

     Αγαπημένοι, ο τρόπος Ζωής και Εκπαίδευσης που Κυριαρχεί στην Γή Απομακρύνει τους Ανθρώπους από την Ουσία τους, μακριά από αυτό που Πραγματικά Είναι. Μας οδηγεί στις εξωτερικές Εμφανίσεις και στην Περιφέρεια. Πώς μπορείς να χάσεις τον «εαυτό» σου όταν δεν σου άνηκε ποτέ!!

                       Η Επιλογή είναι Δική μας, και όλα μπορούνε να είναι τόσο Απλά εφόσον Εμείς το Επιλέξουμε.Να αναγνωρίσουμε την Αλήθεια μέσα στην Καρδιά μας και να δούμε τον Πραγματικό μας Εαυτό, την Ουσία μας. Έχουμε τη Δύναμη, το Κουράγιο και το Σθένος μέσα μας, και η Πηγή είναι μαζί μας σε κάθε μας Προσπάθεια και Βήμα για το Φως. Κάνουμε λοιπόν... Ένα βήμα προς το Φως, και το Φως.... κάνει Δύο προς εμάς.

                     Ολόκληρη η Ιεραρχία των Δασκάλων και των Αγγέλων Γιορτάζει και Χαίρεται σε κάθε Ένωση και Επαφή μαζί μας. Το Πνεύμα συν-δημιουργεί με το Πνεύμα κάθε φορά που οι Καρδιές μας Ανοίγουν και από Κοινού δημιουργούμε Θαύματα πάνω στη Γη. Κάθε φορά που μια καρδιά Αφυπνίζεται, κάθε φορά που ένα Ταξίδι για την Επιστροφή ξεκινά. ''Μας λένε ότι είμαστε πια πολύ κοντά, Μας Αισθάνοντε και μας νιώθουν''

                      Οι επόμενες Ευθυγραμμίσεις του Καλοκαιριού θα Ανοίξουν τις Πύρινες Πύλες για την Κάθοδο του Πνεύματος σε Μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο ποτέ Πριν. Όσο πλησιάζουμε την Πύλη του 2012 οι Ενέργειες της Αγάπης και των Αγγέλων θα γίνονται πιο Αισθητές επάνω στον Πλανήτη.

                       Οι Ενέργειες της Χαράς και της Ελευθερίας θα είναι Διαθέσιμες για *Όλους τους Ανθρώπους*. Μπορουμε από Τώρα να τις βιώσουμε στο Πεδίο μας. Ο κάθε Άνθρωπος Κρατά στη δική του Συνειδητότητα.. Διαφορετικές Ενέργειες και Ποιότητες. Εμείς τι Επιλέγουμε να Κρατάμε μέσα στη Δική μας συνειδητότητα!!!

                       Αγαπημένοι, μας δίνουμε ένα Κάλεσμα σε κάθε Καρδιά πάνω στον Πλανήτη, σε κάθε Ζωντανή Καρδιά που Αναγνωρίζει την Αλήθεια και το Φως... να Ανταποκριθεί στο Κάλεσμα. Ολόκληρη η Ιεραρχία του Φωτός Προετοιμάζει τους Ανθρώπους της Καλής Θέλησης και με Θεία Συγχρονικότητα φέρνει τα Γεγονότα και τις Καταστάσεις στη Ζωή μας και Δημιουργεί τα Θαύματα Επί της Γης.....





                       Μας καλούνε να Εργαστούμε Μαζί τους και να Συμβάλουμε με τη Θέληση μας και την Αγάπη μας στις Δράσεις Φωτός που συμβαίνουν στον Πλανήτη μας...

                       Έχουνε Συγκεντρώσει και Προετοιμάσει τις Δυνάμεις του Φωτός για μια Εισροή στα Πεδία της Γης και των Ανθρώπων όσο ποτέ Πριν.

Είναι έτοιμοι Προς Υπηρεσία του Φωτός και Αναμένουνε το Ομαδικό μας Κάλεσμα για να Περάσουμε το Πέπλο και να Συγχωνευτούμε μαζί τους, Μέσα στο Φως!!!!!!!
  



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...