Εργάτες του Φωτός

Κατά καιρούς, φωτισμένες ψυχές ενσαρκώνονται στη γη, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προχωρήσει προς μια καλύτερη εποχή...

Φωτισμένες ψυχές με ξεχωριστές ικανότητες, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί από τις επιπτώσεις του φόβου...
 

Οι ψυχές αυτές αφυπνίζονται σιγά-σιγά, ξεφεύγοντας από τον φαύλο κύκλο των επιθυμιών για «υλικά αγαθά», που διακατέχει τον κόσμο μας. Συνειδητοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρίσματα με τα οποία είναι προικισμένες (τηλεπάθεια, δύναμη της σκέψης, θεραπευτικές ικανότητες κ.α.), ζουν και κινούνται με αγάπη και φως και μέσω της διδασκαλίας, της θεραπείας, της προσευχής, της συγγραφής, του δημόσιου λόγου και πλήθος άλλων τρόπων, προσπαθούν να επηρεάσουν και τους συνανθρώπους τους να κάνουν το ίδιο.
 


Συνειδητοποιούν, ότι η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να νοιώσουν την πραγματική έννοια της αγάπης και να τους μάθουν να αγαπούν, αφού γίνουν πρώτα οι ίδιες φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς αγάπης...
 

Οι ψυχές αυτές ενώνονται με άλλες αφυπνισμένες ψυχές «εργατών του φωτός» ανά τον πλανήτη και δημιουργούν θετική ενέργεια, που επηρεάζει τον πλανήτη και ολόκληρη την ανθρωπότητα, με σκοπό να φέρει ευτυχία και αρμονία στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και στη σχέση τους με τον πλανήτη Γη.
 

Κάποιοι υποστηρίζουν:
 

- ότι οι ενσαρκώσεις των φωτισμένων αυτών ψυχών έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και ότι ένα μεγάλο κύμα των «εργατών του φωτός» είναι πάνω από 30 ετών, έχοντας έρθει εθελοντικά, για να βοηθήσουν την προετοιμασία για την «πνευματική αναγέννηση», που πολλοί τοποθετούν γύρω στο 2012.
 

- ότι το 11:11 είναι σημαντικός αριθμός, που λειτουργεί ως αφύπνιση για αρκετές φωτισμένες ψυχές, που αρχίζουν να το παρατηρούν συνέχεια γύρω τους, λες και όλα τα ρολόγια έχουν «κολλήσει» σε αυτή την ώρα.
 

- ότι πολλές από τις ψυχές που έχουν επιστρέψει ως εργάτες του φωτός ζούσαν στην Ατλαντίδα και ανήκαν στα «παιδιά του Νόμου του Ενός» (The Children of the Law of One focused on love and prayer to promote knowledge).
 









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...