Οργονίτες

Οι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), που πειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που ονόμασε οργόνη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ η οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια και έχει δύο μορφές, τη «θετική» OR ή POR και την «αρνητική» DOR, όπου η OR συνδέεται με τη ζωή, ενώ η DOR με την ερήμωση και το θάνατο. Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα Ενέργεια της Ζωής, Chi ή Ki ή Qi, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, Πέμπτο Στοιχείο κ.λπ. Συνήθως όταν αναφερόμαστε στην οργόνη, εννοούμε τη «θετική» οργόνη (OR).

Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο. Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.

Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας. Η βασική τους λειτουργία είναι να προσλαμβάνουν οποιουδήποτε τύπου αρνητική ενέργεια, η οποία μετατρέπεται σε χαώδη μορφή και αναδομείται ισόποσα σε θετική. Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry), όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης μια ισορροπία στο χώρο. Αντίστοιχα βέβαια μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα θετικό σημείο για να το ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα (όπου αναφέρεται) επαυξάνει την ένταση του πεδίου.




Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης.

Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος μετάλλου και περιέχουν κρυστάλλους ή ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, για συγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.). Σας γνωρίζουμε επίσης ότι τα μεγέθη που αναφέρονται είναι κατά προσέγγιση.

Δεν χρειάζονται «καθάρισμα» όπως οι κρύσταλλοι, ενώ μπορείτε να «καθαρίσετε» έναν κρύσταλλο τοποθετώντας τον πάνω ή δίπλα σ’ έναν οργονίτη.

Δεν θεωρούνται θεραπευτικές συσκευές και δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές ή τις φαρμακευτικές αγωγές.                  Πηγή


Πως μπορώ να προμηθευτώ ?

Χρειάζεται ιδιατερη προσοχή !  Μην προμηθεύεσαι οργονίτες από αγνώστους ή μη αξιόπιστους προμηθευτές .. Το καλύτερο εν τέλη είναι να φτιάξεις έναν , εσύ ο ίδιος ! (Θα γίνει στο άμεσο μέλλον ανάλογη δημοσίευση)

Επισκεφθείτε επίσης http://ethericwarrior7.blogspot.com/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...