Αγγελικό Μήνυμα στους ανθρώπους




Οι άνθρωποι βάζουν μόνοι τους αλυσίδες στην ψυχή τους και προκαλούν τον πόνο. ‘Όταν ανοίξει η πνευματική όρασή τους, θα δουν την αλήθεια που είχαν στερηθεί τόσους αιώνες. Εμείς είμαστε τώρα κοντά για να αφαιρούμε το ψυχικό σας βάρος. Αν μας αποδεχόσασταν πλήρως και είχατε συνείδηση της ύπαρξης μας, κανένας άνθρωπος δεν θα ένιωθε ούτε μόνος, ούτε άρρωστος. Ζητάμε να μας αναγνωρίστε και να ενωθείτε με την καρδιά σας μαζί μας. Προσπαθούμε να σας μιλήσουμε, να αγγίξουμε το πρόσωπό σας σαν δροσερή πνοή. Εμείς δουλεύουμε συνειδητά στο θεϊκό σχέδιο και στην εξέλιξη, με πλήρη έλεγχο και συνειδητότητα της ύπαρξης μας. Εσείς παλεύετε σε αντίξοες συνθήκες, σε χώρους εχθρικούς. Ψάχνετε να βρείτε το δρόμο. ‘Όταν συνδέεστε μαζί μας, έχουμε γιορτή. Νιώθουμε περήφανοι, γεμάτοι χαρά. Γιατί κάθε άνθρωπος από εσάς που ενώνεται μαζί μας αποτελεί επίσης δική μας τροφοδότηση και γνώση κι ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του θεϊκού μας σκοπού.
Αντιμετωπίζουμε βέβαια κάποιες δυσκολίες, όταν πλησιάζουμε πολύ κοντά στο αιθερικό πεδίο. Οι ενέργειες της ύλης πολλές φορές είναι τόσο δυνατές που μας προκαλούν δυσφορία. Έχουμε μια περίμετρο προστατευτικής ακτίνας, ώστε να μην μολυνθούμε από τις αναθυμιάσεις διαφόρων σκεπτομορφών που περιπλανώνται στο χώρο σας. Περνάμε όμως τη διαχωριστική γραμμή του κόσμου μας και της διάστασής σας συνεχώς. ‘Έτσι, η προσαρμοστικότητά μας ενδυναμώνεται. Οι πτήσεις μας γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτό που μας χωρίζει είναι μια λεπτή ενεργειακή γραμμή. Αν απλώσετε νοητά τα χέρια σας, θα τη νοιώσετε.





ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ΕΥΚΛΕΙΝΟΣ - ΚΛΕΙΗΛ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

.............................................................................................................................................................
Οι άνθρωποι που έχουν αφυπνιστεί μέσω των νέων ενεργειών που αποστέλλονται από τον πνευματικό χώρο, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν το κατώτερο κομμάτι της προσωπικότητας. Αυτός είναι μεγάλος αγώνας, διότι πρέπει να ξεχωρίσουν την πραγματική τους ουσία από τον ρόλο που τους έχει δοθεί να παίζουν στη σκηνή της ζωής.
Οι Ανώτεροι Εαυτοί είναι οι μόνοι αρμόδιοι να βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα, ώστε να λάμψει η ουσία της ψυχής σπάζοντας το κέλυφος της ψεύτικης αντίληψης
Εμείς όλοι οι Άγγελοι Αφυπνιστές, είμαστε κοντά σας και προσπαθούμε με πολλούς τρόπους κι όσο μας επιτρέπεται, να σας περάσουμε τις αφυπνιστικές ενέργειες, ώστε να αναγνωρίσει η ψυχή ποια είναι πραγματικά.
‘Έτσι, εφόσον μας ζητηθεί, ναρκώνουμε τη συνείδηση τη στιγμή του διαλογισμού και οδηγούμε την ψυχή να κοιτάξει το αρχείο της και να θυμηθεί. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με ψυχές που έχουν ανάλογη δεκτικότητα και συμβατότητα.
Εργαζόμαστε ανά ζεύγη. Είμαστε πάρα πολλοί. Μπήκαμε στο κανάλι της Μαρίας, κάνοντας γνωστή την παρουσία μας και το κωδικό μας «όνομα».
Έτσι όσοι άνθρωποι μας επικαλούνται θα έχουν βοήθεια στο θέμα της συνειδητότητας του πραγματικού σχεδίου και σκοπού τους, πέρα από τη σημερινή προσωπικότητα.
Η Μαρία οδηγεί την ψυχή να κοιτάξει μέσα στο υποσυνείδητο, ώστε να βρει εκεί απαντήσεις που θα τη βοηθήσουν στην τωρινή της ενσάρκωση.




ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΕΑΥΤΟΙ 

.............................................................................................................................................................
Είναι οντότητες υπαρκτές που κατοικούν στους πλανήτες της πέμπτης διάστασης.
Οι άνθρωποι είναι ψυχικές προεκτάσεις τους.
Δηλαδή το ψυχικό κομμάτι της πτώσης τους στη βαριά ύλη το οποίο μέσα από μαθήματα και εμπειρίες, λειαίνει την κατώτερη προσωπικότητα.
Όταν γίνεται αυτό, οι άνθρωποι θυμούνται την ύπαρξη του ανώτερου εαυτού και τον καλούν.
Εκείνος ακούει τη φωνή τους και συνδέει πάλι το λώρο της ένωσης.
Τότε αρχίζει το πραγματικό ταξίδι στην ουράνια πατρίδα.
Γεννιούνται από την ένωση ψυχής και πνευματικής ουσίας του Θεού.
Είναι κατ’εικόνα και ομοίωσή του.
Είναι τα Ανώτερα Αγγελικά πνευματικά κομμάτια των ανθρώπων, έχουν ελεύθερη βούληση και είναι σαν μικροί θεοί.
Καταχωρούνται στην Πέμπτη διάσταση και από εκεί στέλνουν στη γη τις ψυχικές τους προβολές (εμάς) ώστε μέσα από την Γνώση θετικού και μη θετικού, να αφομοιώσουν εμπειρίες γνώσης ώστε κάποια στιγμή οι ψυχές αυτές να είναι έτοιμες για την ένωση με τον Ανώτερο Άγγελο.
Η ένωση αυτή λειτουργεί καταλυτικά για την ψυχή, διότι είναι η υψηλότερη μύηση. Με αυτήν η ψυχή βιώνει τα στάδια της θέωσης καθώς και το άνοιγμα της συνειδητότητας όσον αφορά την προέλευσή της.
Όπως το Σύμπαν, πρέπει να κυβερνάται από το θεό, έτσι και η ψυχή του ανθρώπου πρέπει να κυβερνάται από το ανώτερο πνεύμα.
Ο Ανώτερος Εαυτός πρέπει να κυριαρχεί στομικρό σύμπαν του.
Διαφορετικά θα υπάρξει ανισορροπία.




Οι Άγγελοι 

.............................................................................................................................................................
Η ένωση Θείου Φωτός + θεϊκή Σκέψη (Φως + Σκέψη) γεννούν τις Αγγελικές Ενέργειες.
Είναι όντα διακονίας, δεν έχουν φύλο και δεν ενσαρκώνονται στα υλικά πεδία. Έχουν πάντοτε ροπή προς το καλό, ακολουθούν τους θεϊκούς νόμους και καταχωρούνται στα πνευματικά πεδία, όπου εξελίσσονται και εκείνοι σύμφωνα με τις δικές τους ιεραρχίες
Οι Άγγελοι από την φύση τους, δεν έχουν ελεύθερη επιλογή και δεν έχουν βιώσει τις ανθρώπινες ιδιότητες.




Πως μπορούμε να συνδεθούμε με το Αγγελικό μας κομμάτι; 

.............................................................................................................................................................


Οραματισμός 

Μου έχει δοθεί ένας πολύ απλός τρόπος που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κάνουν σύνδεση και ένωση.
Τα στάδια της σύνδεσης είναι:
Οραματισμός: Οραματιζόμαστε ότι ο Αγγελικός μας εαυτός βρίσκεται απέναντι μας.
Επίκληση: Εάν γνωρίζουμε το όνομα του, το οποίο είναι ο κωδικός του τον καλούμε. Εάν όχι τον επικαλούμεθα ως Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό.
Σύνδεση: Οραματιζόμαστε ότι από την καρδιά μας ξεκινά μια ενεργειακή φωτεινή κορδέλα η οποία πηγαίνει στην δική του και επανέρχεται πάλι στην δική μας σε συνεχή ροή.
Κατά την διάρκεια της ένωσης ζητούμε από εκείνον να μας βοηθήσει, και εάν το θελήσουμε να αναλάβει το πλάνο της ζωής μας και να το διαμορφώσει όπως εκείνος γνωρίζει καλύτερα.
Τελειώνουμε τον οραματισμό ευχαριστώντας τον.
Ενσωμάτωση:Η ενσωμάτωση είναι το αμέσως επόμενο στάδιο από την Σύνδεση. Μέσω αυτού του τρόπου ο Ανώτερος Εαυτός ευθυγραμμίζεται με τη Θεϊκή πηγή και στη συνέχεια με τα δικά μας κέντρα.
Ο Ανώτερος εαυτός μας με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζει ισορροπεί, και καθαρίζει όλα τα ενεργειακά κέντρα.
Παράλληλα έχει δοθεί ένας τρόπος προστασίας μέσω των επικλήσεων των Αρχαγγέλων.
Η Ενσωμάτωση γίνεται ως εξής:
-Χαλαρώνουμε
-Κάνουμε την Σύνδεση.
-Προχωράμε αργά και μπαίνουμε μέσα στον Ανώτερο Εαυτό μας.
-Γυρίζουμε έτσι ώστε το πρόσωπο του και το δικό μας να είναι από μπροστά σε ευθυγράμμιση.
-Οραματιζόμαστε ότι είμαστε μαζί με τον Ανώτερο Εαυτό μας σε μια φωτεινή πυραμίδα.



Η πυραμίδα αυτή αντικατοπτρίζεται με τη γη σχηματίζοντας το εξής σχήμα: 




Είμαστε μέσa στην πυραμίδα στην οποία η κορυφή επάνω και η κορυφή κάτω στην γη είναι ανοικτή. 



Στην συνέχεια επικαλούμεθα το Θεϊκό Φως το οποίο μπαίνει από το άνοιγμα της κορυφής βλέποντας το να μας λούζει, να μας καθαρίζει περνώντας από τα κέντρα μας. 

Οραματιζόμαστε οποιαδήποτε δυσαρμονία να κυλάει μέσα στο φως και χύνεται στη γη από την κορυφή της κάτω πυραμίδας.
Παρακαλούμε τη Μητέρα Γη να τα δεχθεί, να τα αφομοιώσει και να τα μεταλλάξει στο μεγάλο της χωνευτήρι.
Τελειώνουμε ευχαριστώντας όλες τις αρχαγγελικές δυνάμεις.


ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ 

Ο Ανώτερος Εαυτός που είναι το πνευματικό μας κομμάτι, ο θεϊκός μας εαυτός, καθοδηγεί τα βήματά μας έτσι ώστε να αναπτύξουμε ένα ανώτερο αστρικό και νοητικό σώμα. ‘Όταν εναποθέτουμε τη ζωή μας στα χέρια του, συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα. Τα έχουν βιώσει πλήθος ανθρώπων που συνδέθηκαν με τον Ανώτερο Εαυτό τους. ‘Όλοι βιώνουν την αγάπη, την αρμονία και την αφθονία.


Ειδικότερα οι Ανώτεροι Εαυτοί: 

-Μας βοηθούν να δούμε από άλλη οπτική γωνία τα προβλήματα, ώστε αυτά να μη μας γεμίζουν με τοξίνες.
-Μας ωθούν να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας.
-Μας αφυπνίζουν, ώστε να μην ξεχνάμε την αποστολή μας.
-Μπορούν να εμπνεύσουν και να κατευθύνουν τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να μας βοηθήσουν.
-Με τη βοήθεια τους αναπτύσσουμε μέσα μας αισθήματα χαράς και πληρότητας.
-Μας δίνουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.
-Τους αντιλαμβανόμαστε με πολλούς τρόπους:
-Σαν φως σε κάποιο σημείο ξαφνικά
-Σαν υπέροχη μυρωδιά
-Σαν μια αύρα οξυγόνου
-Σαν απαλό θρόισμα
-Σαν φωτεινές παρουσίες που μας καθοδηγούν στα όνειρά μας
-Σαν μουσική ή καμπανιστούς ήχους
-Σαν απαλό άγγιγμα στο μέτωπο, στο μάγουλο ή στο χέρι (από τη δεξιά πλευρά)
-Σαν φωτοβόλα έμπνευση σε κάποιο πρόβλημα
-Σαν φως στη σκέψη μας
-Σαν θαύμα


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...